90 days to wed vad hände sen?

Han öppnade ett konto på Instagram där han har 300 000 följare i dag och startade även ett eget klädmärke, Jorge Nava träffade även en ny kvinna – den här gången utan struliga visumansökningar och dramatik – och i november 2020 berättade paret att de väntar barn tillsammans.

Vad hände med paren i 90 days to wed?

De bestämde sig för att testa sin kärlek på riktigt och ansökte om ett tillfälligt visum i USA. Väl i USA hade de sedan 90 dagar på sig att avgöra om de ska gifta sig – eller om Leida skulle lämna landet och åka hem igen. Men nu blir det inga fler tv-inspelningar, enligt Eric och Leida.

Var kan man se 90 days to wed?

90 Day Fiancé: Happily Ever After? – Streama online | TV.nu.

Hur många säsonger av 90 day Fiance?

9

Hur gick det för Nicole och Azan?

I Q&A bekräftade Nafziger att hon och Azan fortfarande går starkt. Hon berättade för en följare att hon hoppas kunna flytta till Marocko vid något tillfälle. En följare påpekade hur lycklig den marockanska infödingen hade för att ha Nicole i sitt liv.

Är Pedro och chantel fortfarande gifta?

Chantel och Pedro: 90-dagars fästresa

Chantel, 29, träffade hennes livs kärlek, Pedro, 28, på en resa hon tog till Dominikanska republiken. Sedan den fjärde säsongen av tv-realityshowen har TLC dokumenterat sin resa från hur de först träffades till att äntligen ta språnget av tro och knyta knuten.

Vad hände med Anfisa?

Ryskan studerar vid University of California, arbetar som personlig tränare och har 817 000 följare på Instagram. Anfisa Arkhipchenko var tidigare i en relation men kom på sin pojkvän med att vara otrogen, varpå hon gjorde slut, samt hintade att hon kan tänka sig att börja dejta kvinnor.

När kommer ny säsong av 90 days?

90 Day Fiancé: The Other Way’ säsong 3 avsnitt 9 förväntas släppas 24 oktober 2021, på 20.00 ET , på TLC. Enligt det vanliga releasemönstret kommer nya 100-120 minuter långa avsnitt varje vecka på söndagar.

När kommer nya avsnitt av 90 days?

90 Day Fiance: Before the 90 Days’ säsong 5 avsnitt 2 släpps på 19 december 2021, på 20.00 ET på TLC. Nya två timmar långa avsnitt släpps varje vecka på söndagar.

Var kan man streama kanal 11?

Allt innehåll på Kanal 11 Play finns nu på vår nya streamingtjänst Dplay.

Hur kan jag titta på TLC?

Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.

The Truth About 90 Day Fiance Happily Ever After

This Actually Happened Between Nicole and Azan! (90 Day Fiancé Update)

90 Day Fiancé Couples Who Are Still Together

Lämna en kommentar