Bachelorette vad hände sen?

Bachelorette Sverige 2021 är över, men reaktionerna efter den något kontroversiella säsongsavslutningen har till synes bara börjat. Efter att ha valt deltagaren Jesper Guldbrandsen i finalen av Bachelorette har Julia Franzén nu börjat träffa Felix Almsved – killen som hon avvisade under den sista rosceremonin.

Vad hände med Felix och Julia?

Efter relationen mellan Julia och Felix hade tagit slut, har Julia gått ut i sociala medier med att han dejtade andra tjejer samtidigt som han dejtade henne. Julia menar att han endast dejtade henne, för att få fler följare. Läs mer om det här.

Vad hände mellan Julia och Jesper?

Jesper fick den sista rosen av Julia Franzén

Efter att rosen hamnar i Jespers hand, faller han ned på ett knä för att fria. Men denna kärlek var inte långvarig, efter inspelningen träffades paret inte på flera veckor och sedan valde Julia att avsluta relationen.

Hur gick det sen för Julia Franzén?

Relationen mellan Julia och Jesper började ta slut nästan direkt efter deras resa i Rhodos, då de tappade kontakten. I säsongens sista ”Killarna avslöjar allt” berättade Jesper att han ”försökte lite mer”, men i programmet avslöjade Julia att hon redan dejtar någon annan.

Hur gick det sen Bachelorette 2021?

Redan innan Angelo Jovic skickades hem från ”Bachelorette” visste tittarna att han och Julia Franzén inte skulle bli ett par. Anledningen är en gedigen spoil från en konkurrerande kanal till TV4. – Det var ju inte alls planerat här, jag blev själv chockad när jag såg det, säger Angelo.

Vem valde Julia Franzén?

Julia Franzén gav till slut sin sista ros till Jesper Guldbrandsen i ”Bachelorette”. Men hon var osäker in i det sista – och bröt ihop i tårar när hon valde bort Felix Almsved. – Det var jättejobbigt, det var verkligen ett väldigt tufft val, säger hon till Aftonbladet.

Vem låg Julia med i Bachelorette?

Julia Franzén och Jesper – fick den sista rosen i Bachelorette. Vid det här laget vet alla som följt programmet att Julia ger sista rosen till Jesper.

Vem dejtar Julia idag?

Julia Franzén och Bingo Rimér var ett par 2020. Julia Franzén på skidresa. ”Bachelorette Sverige” slutade i ett triangeldrama för Julia Franzén. Nu avslöjar hon att hon faktiskt träffar någon – efter att ha varit på semester med tidigare dejten Bingo Rimér.

Är Julia och Jesper tillsammans?

Från att ha varit 20 deltagare i Bachelorette Sverige blev det till slut Jesper Guldbrandsen som fick Julia Franzéns sista ros. “Jag har verkligen hittat min drömkille”, sa hon då. Jesper berättade att det kändes “overkligt” att bli vald. “Jag är helt dödskär i Julia.

Hur dumpade Felix Julia?

Julia menar att Felix endast såg allt som en tävling och att han nu fick möjlighet att ta revansch. Hon menar att han av den anledningen har hållit relationen vid liv och velat ställa upp på gemensamma intervjuer för att sedan få dumpa Julia offentligt och på kuppen få fler följare.

Vem får Julias sista ros?

Men det ingen visste var att det egentligen inte var Julias sista ros att dela ut. I programmet gavs den sista rosen till Jesper Guldbrandsen, 33. Efter han tog emot den ställde hans sig på ett knä för att fria.

Vem får sista rosen Bachelorette 2021?

Bachelorette 2021: Han fick sista rosen av Julia Franzén.

Vad hände efter Bachelorette 2021?

Bachelorette Sverige 2021 är över, men reaktionerna efter den något kontroversiella säsongsavslutningen har till synes bara börjat. Efter att ha valt deltagaren Jesper Guldbrandsen i finalen av Bachelorette har Julia Franzén nu börjat träffa Felix Almsved – killen som hon avvisade under den sista rosceremonin.

Är Johanna och Felix tillsammans?

Felix Almsved var årets Bachelor 2019 och valde att ge sista rosen till Johanna Ohlsson. Idag är de inte ett par, utan Felix söker nu kärleken i Bachelorette Sverige 2021.

FRÅGESTUND OM BACHELORETTE

JULIA FRANZÉN: SÅHÄR MYCKET PENGAR TJÄNADE JAG PÅ BACHELORETTE!

Julia Franzén berättar om sexet i Bachelorette

Lämna en kommentar