Familjen annorlunda vad hände sen?

Mamma Mirka och pappa Peter Norrström medverkade ihop i deras första säsonger, och senare följde vi Mirka som ensamstående mamma till 13 barn efter att hon och Peter valt att separera efter 23 år ihop. Idag har Mirka barnen på heltid, och på helgerna är de hos pappa Peter. De äldsta i barnaskaran har flyttat hemifrån.

Vart tog familjen zeeck vägen?

Familjen är fortsatt bosatta i Hallstahammar, i serien fick vi även se dottern Juno kämpa med sin cancer, leukemi som hon idag har repat sig ifrån. – Hon mår ganska bra, men det finns lite komplikationer kvar från cellgifterna.

Vilka har skilt sig i Familjen annorlunda?

Under 2018 kom beskedet att Matilda och Sami bestämt sig för att gå skilda vägar – efter 17 år tillsammans. Sami berättade att han undan för undan insåg att deras liv tillsammans framför allt handlade om barnen – och att han ville stå på egna ben.

Vad hände med Mirkas man?

Mirka och Peter var tillsammans i över 20 år men för några år sedan valde de att gå skilda vägar. Sedan dess har relationen svajat en del, men Mirka har tidigare förklarat för Hänt att det trots allt är bättre idag än för ett par år sedan.

Vad jobbar Mirka Norrström med?

Mirka berättade bland annat att hon nu jobbar inom restaurang, men eftersom hon inte har ett schema med fasta tider så har det inte blivit så många arbetspass. Orsaken till det är Corona-viruset som snabbt spridits i Sverige.

Vem är Peter Norrström tillsammans med?

Peter och Mirka Norrström, kända från tv-programmet ”Familjen Annorlunda”, ska skiljas. Paret har 13 barn tillsammans. – Det känns lite läskigt, men jag vet ändå att det kommer att funka, säger Mirka. Familjen Norrström har varit med i fem av sju säsonger av TV4:s ”Familjen Annorlunda”.

När kommer Familjen annorlunda tillbaka?

Familjen Annorlunda är tillbaka med en nionde säsong

Den 14 september är Familjen Annorlunda tillbaka i Sjuan med en nionde säsong. Då får vi följa med hem till familjerna Nikula, Zeeck och Pettersson, som har en sak gemensamt – de har alla många barn.

Hur många barn har Mirka Norrström?

Mirka Norrström blev känd för svenska folket efter sin medverkan i realityprogrammet Familjen annorlunda. Mirka har 13 barn ihop med ex-maken Peter Norrström.

Hur gammal är Peter Norrström?

Peter, 52, och Mirka Norrström, 43, och deras 13 barn, var med i flera säsonger av TV4-programmet ”Familjen Annorlunda”, där tittarna fick följa deras familjekonstellation.

Hur många barn har Madeleine Ilmrud?

För varje säsong har familjen växt. När vi först lärde känna dem var Madeleine mamma till sju barn. Familjens senaste tillskott Livia föddes 2019, och resten av barnaskaran som nu består av elva heter Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Charlie och Collin, Tuva-Li, Emmylou och Mathilde-Isabelle.

Var bor Mirka Norrström?

Mirka Anita Norrström bor i ett hus i Uppsala med telefonnummer 073-978 34 04. Hon bor tillsammans med bland annat Benny Norrström. Hennes födelsedag är den 11 juli.

Vart kommer Mirka ifrån?

Mirkas produkter tillverkas i Finland och över 97 % av produkterna säljs i mer än 100 länder runt om i världen.

Hur gamla är Mirkas barn?

Familjen Norrström

Mamma Mirka, 41, och pappa Peter, 50. Barnen Kevin, 16, Linnéa, 14, tvillingarna Jennifer och Benny, 11, Selina, 10, Victor, 8, tvillingarna Oliver och Alice, 7, Thor, 5, Nellie, 3, Älva, 2, och Lilja född 29 augusti 2013.

Varför retar sig hela Sverige på familjen med 13 barn? – Malou Efter tio (TV4)

Rundvandring i vårt hus

Annika är kritisk till Connys dataspelande – Familjen Annorlunda (TV4)

Lämna en kommentar