Hangouts vad är det?

Varför använda Hangouts?

När Hangouts används som en app i mobilen integreras den i telefonen, så att den körs i bakgrunden och dyker upp som den vanliga samtalsappen när någon tar kontakt. Det går att videosamtal med flera personer samtidigt. Det fungerar mycket bra. Den person som pratar visas automatiskt med den största bilden.

Är Hangout säkert?

Ditt innehåll lagras säkert

Meddelanden och bilagor du skickar i klassiska Hangouts lagras säkert i våra datacentra. Vi lagrar meddelanden för att göra det möjligt för konversationsdeltagare att visa meddelandehistorik.

Hur använder jag Hangout?

Logga in på hangouts.google.com och tryck på Videosamtal. Skriv in mejladressen till den du vill kontakta och klicka på personen i den lista som dyker upp. Fortsätt med nästa person och starta sedan videosamtalet genom att trycka på Bjud in.

Hur får man bort Hangouts?

Läs om hur du avinstallerar en app på enheten. Om Hangouts är förinstallerat på enheten kan du inte ta bort appen.

Logga ut från Hangouts och använd en annan app
  1. Öppna appen Hangouts .
  2. Tryck på menyn. uppe till vänster.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Tryck på ditt Google-konto.
  5. Rulla längst ned och tryck på Logga ut.

Hur funkar Google Chat?

Det går att skicka meddelanden till en person eller grupp i Google Chat på samma sätt som i klassiska Hangouts, men med utökade funktioner. Google Chat är tillgängligt i Gmail. Det går även att använda Google Chat på webben och på mobilen med appar för Android, iOS och datorer.

Vill inte ha Google Chat?

Stäng av Google Chat-aviseringar i Gmail

Klicka på fliken Chat och Meet högst upp. Klicka på Hantera chattinställningar intill Inställningar för chattaviseringar. Inaktivera aviseringar för Google Chat-meddelanden genom att avmarkera rutan intill Tillåt chattmeddelanden under Skrivbordsaviseringar.

Google Hangouts – Everything You Need to Know!

Google Hangouts för elev – Hur fungerar det?

What is Google Hangouts? | How to use it? | In Hindi

Lämna en kommentar