Hur mycket kan man vinna på triss?

Du kan vinna från 30 kronor upp till en miljon direkt på skrapet på ordinarie Triss och DubbelTriss. Har din Trisslott tre tv-symboler får du skrapa en TV-Triss i Nyhetsmorgon på TV4. Då kan du vinna från 100 000 kronor upp till 5 miljoner.

Hur stor är chansen att vinna en miljon på Triss?

Chansen att vinna miljonbeloppen på någon av de svenska lotterna (det finns 18 stycken för tillfället) ligger runt 0,00013 %. Alltså 1 på 770 000 lotter. Inte så pass stor chans, med andra ord. Förutom Triss är Sverigelotten den näst populäraste lotten i landet.

Har någon vunnit 1 miljon på Triss?

När Naod firade eritreansk jul med familjen fick han en Triss av sin pappa. Till allas förvåning visade lotten tre tv-symboler vilket tog Naod till TV4 Nyhetsmorgon. Där skrapade han fram en vinst på en miljon kronor under torsdagen.

När kostade Triss 25 kr?

1992. Lottpriset höjdes till 25 kronor.

Hur mycket blev Trissvinsten idag?

Anna från Umeå blev Trissmiljonär i direktsänd tv

Vinstpengarna, som totalt blev 1,8 miljoner kronor, ska gå till framtida husdröm och en resa med familjen. Anna från Umeå får ofta Trisslotter i present av sina föräldrar när det nalkas jul eller födelsedag. Julen 2021 […]

På vilket spel har störst vinstchans?

Chans att vinna högsta vinsterna på de olika spelen: EuroMillions 1: 139 miljoner. BingoLotto 1: 160 000 (Färgfemman eller Superchansen) LOTTO 1: 6 724 520.

Vilken lott vinner man mest på?

Största chansen att vinna en jackpott
Chansen att vinna jackpotten
LOTTO 6aus49 1 på 140 miljoner
EuroMillions 1 på 140 miljoner
PowerBall 1 på 292 miljoner
MegaMillions 1 på 303 miljoner

5 rader till

6 apr. 2021

Är det någon som vunnit på Triss?

En kvinna från Sundbyberg tänkte spendera fredagskvällen med familjen. Men när hon tog fram några Triss och skrapade fram en vinst på fem miljoner kronor blev kvällen något annat än de tänkt sig. – Det var omtumlande, säger en chockad men glad vinnare.

Kan man ta ut hela vinsten på Triss?

Vinst på TV-Triss betalas ut som som ett engångsbelopp direkt efter genomförd fördelningsdragning. Utbetalningen görs enbart till ett bankkonto där spelaren står som kontohavare.

Vad gör man när man har vunnit på Triss?

De ordinarie lotterna är klassiska Triss för 30 kronor, DubbelTriss och MiniTriss.

Triss.
Pris 30 kr
Högsta vinst på skrapet 1 000 000 kr
Högsta klövervinst 100 000 kr/mån i 25 år
Högsta TV-vinst 5 000 000 kr
Lägsta vinst 30 kr

Vad kostar en skraplott?

Lotten lanserades 2019 och såldes då av föreningar och butiker, och kom även ut som digital skraplott sommaren 2020. Sverigelotten Premium kostar 50 kronor, men ger dig en vinstchans på fantastiska 50 miljoner kronor! Känner du att du har turen på din sida, är det här skraplotten för dig!

Hur mycket kostar en skraplott?

Den vanliga Sverigelotten kostar 25 och Sverigelotten Premium kostar 50 kronor, oavsett om det är en papperslott eller en digital lott, eller om du köper den i butik, av en förening eller online.

Hur mycket kostar FärgFemman?

Lotten har sitt ursprung i det populära spelinslaget i BingoLotto som många av oss känner till. Den som köper lotten kan vinna kontantvinster direkt eller om man har riktigt tur så får man spela en riktig FärgFemma, där chansen på en miljon och mycket annat finns. FärgFemman kostar 30 kronor.

Vem vann 5 miljoner idag?

Stort grattis till Skepplanda som den här veckan vann Drömcontainern lastad med 5 miljoner kronor.

Hur mycket vann dagens Trissvinnare?

Dani från Västerås vann en kvarts miljon på Triss – köper hus till familjen.

Vad kostar en trisslott 2022?

Det visar sig också i priset, som är 60 kr. För det andra finns tre vinstchanser på varje lott. Lotten består av två skrapfält som vardera döljer nio stycken belopp.

VINNER STORVINST PÅ TRISS | Dag 2

SHE WON 1 000 000 SEK ON A LOTTERY TICKET!!

Triss: Här vinner 18-åringen storvinsten – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna en kommentar