Hur mycket kostar det att göra naglar?

Konstmaterial naglar prislista
Konstmaterial naglar (Akryl, Silke, Glasfiber, Gelé)
Nagelförlängning Gele + Permanent fransk/ Vit + Rosa 799,00 kr
Nagelförlängning Gele Naturell 699,00 kr
Återbesök Akryl + Lackning med en färg efter 2-5 veckor 499,00 kr
Återbesök Akryl Naturell efter 2-5 veckor 449,00 kr

10 rader till

Hur lång tid tar det att göra naglar på salong?

Behandlingen tar allt från 60 min(naturella) till 90-105min(franska, helfärgade, ombre/faded, enkel design) och upp till 120 min(avancerad design). Du kan här välja att byta design, färg och form.

Hur ofta behöver man göra nya naglar?

Frekvensen på besöken beror på allt ifrån slitage samt nagelns växtkraft. En snabbt växande nagel bör komma oftare än en långsamt växande nagel. Tumregeln är att man kommer på återbesök efter ca 3 veckor +- 1 vecka.

Vad är det för skillnad på gelé och akryl naglar?

Akrylnaglar består av ett puder och en vätska som blandas i rätt mängd. Till skillnad från gel behöver inte akrylen något UV-ljus för att härdas utan härdas när materialet får kontakt med syre. Det tar ett till två dygn för att materialet ska härdas helt, men man kan börja fila på akrylen redan efter några minuter.

Hur länge kan man ha Gelenaglar?

Gelénaglar kan man ha en längre period på sina naglar. Varannan vecka bör du fila till dem och fylla på med mer gelé. Lösnaglar, däremot, bör man ta bort efter tio dagar eftersom man sätter “plast” över hela nageln. Med gelénaglar så har man tippen längst ut på sin nagel vilket gör att nageln ändå kan andas.

Hur länge håller Gellack på salong?

Hur länge håller lackningen? Lackningen kan ge en hållbarhet i upp till 1-3 veckor, men beror naturligtvis på hur du använder dina händer. Eftersom naglarna växer hela tiden, så kan naglarna växa ut något innan lacket ”behöver” tas bort.

Vad behöver man till en nagelsalong?

Bygga naglar med Gelé
  1. Applicera ett extremt tunt lager av Primer/Bonding Gel på hela nageln och tippen. …
  2. Upprepa steg 1 på en hands alla 5 naglar och härda i UV-Lampan i 2 minuter. …
  3. (frivilligt) Om du önskar permanent fransk manikyr ska du måla den franska linjen med vit gelé, annars går du till nästa steg.

Hur länge kan man ha byggda naglar?

Naglar växer också olika fort på olika personer – så hur länge du kan gå med dina konstnaglar innan du måste göra om dem är väldigt individuellt. Som riktlinje brukar man dock säga att du kan ha dina naglar i tre till fem veckor.

När ska man fylla på naglarna?

Återbesök/Påfyllning

Efter 3-6 veckor är det dags för ett återbesök för att fylla på dina naglar. Hur länge du kan vänta mellan dina besök beror på växttakten på dina egna naglar. Vid påfyllning filas längd och form efter önskemål och dina naglar fylls på med nytt material. Har du brutit en nagel, lagas detta givetvis.

Hur länge ska lösnaglar sitta?

Om man använder lösnaglar för länge kan det komma in fukt under nageln vilket kan orsaka svamp. Vi rekommenderar att man inte har dem längre än tio dagar. I tio dagar släpper Depends lösnaglar in luft och solljus till din naturliga nagel.

Kan man göra naglar på korta naglar?

Det går bra med konstmaterial, men är bra att göra korta till medium långa naglar vid förlängning, då det enklare kan brytas då materialet har mindre yta att fästa på. Det går att behandla med konstnaglar vid nagelbitning. Så länge ingen infektion föreligger, då bör man uppsöka läkare.

Varför ska man inte få gelé på huden?

Vid en allergisk reaktion mot en nagelprodukt kan huden – speciellt runt nageln – bli röd, öm och kan klia efter en behandling. I vissa fall kan utslag så som blåsor uppkomma. Detta är mycket obehagligt för kunden, speciellt när det är gelé som kunden inte själv kan ta bort hemma.

Kan man byta färg på Gelenaglar?

Återbesök/påfyllning gelnaglar

Man kan helt byta form och färg/design om man vill det. Det går även bra att byta till Fransk manikyr eller Ombre om man haft färg innan och tvärt om, bara man ser till att boka tillägg då fransk manikyr/ombre tar längre tid. Vid återbesöken ingår även lagning av eventuella brutna naglar.

Är det farligt att ha Gelenaglar?

Boven i dramat är akrylaterna som ingår i de härdplaster och limmer som används för att forma och bygga upp naglarna. De kan orsaka en rad besvär: allergier, kontakteksem, astma och verka starkt irriterande på ögon, hud och luftvägar.

Hur får man Gellack att hålla längre?

Om jag bara vill få de lack jag redan har att sitta bättre?” Ja då kommer här lite tips för att få lacket att sitta bättre.
  1. Se till att dina naglar är rena. …
  2. Använd ett underlack. …
  3. Lacka tunna lager. …
  4. Glöm inte överlacket! …
  5. Lägg på nytt top coat varann dag för bibehållen glans och bättre hållbarhet.
12 juli 2017

Hur får man bort sina Gelenaglar?

Ta därnäst en grov nagelfil eller använd en elektrisk nagelfil till att slipa ner lösnagelns ovansida, men var försiktig så att du inte filar på din egen nagel. Fila också ner gelén eller akrylen till ett tunnare lag, då finns det mindre material att ta bort.

ROSA – GÖR MINA NAGLAR PÅ STAN

KAN MAN GÖRA GELENAGLAR MED ÖGONBINDEL?

Vad man behöver för att göra gelenaglar hemma!

Lämna en kommentar