Hur mycket kostar det att tatuera sig?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Hur stor tatuering på en timme?

Timpriset räknas från det att du som kund blir mottagen i studion. Större tatueringar delas oftast upp i flera sittningar. Hur långa sittningar beror på hur vi båda har tid, vad det är för motiv och hur många timmar du klarar i sträck utan problem.

Hur mycket kostar en 10 cm tatuering?

Ett litet namn kostar ca 1000 som start och uppåt beroende på storlek. En liten tatuering kan kosta mer än en större om den lilla innehåller många detaljer och färger kontra en större enkel tatuering.

Vad kostar en tatuering 2022?

Generellt sätt så kostar en timme tatuering från ca 1000 och upp till 2000, vissa tatuerare tar bara halv och heldagar. Men hos mig är minipriset 1200 kr för en liten tatuering och för löpande tid detsamma1200 kr i timmen.

Hur mycket kostar en tatuering på armen?

– Betala 700:- hemma hos Pelle i en lägenhet för att köra hela underarmen. Eller gå till ett välrenommerat proffs i kontrollerad studio med en solid portfolio och väntetider och betala 10-15000 kronor. För motsvarande motiv.

Hur länge ska man vänta mellan tatueringar?

Den tid du ligger under nålen bestäms av oss båda i samråd. Hur stor tatueringen är, placering, detaljrikedom och dylikt bestämmer tidsåtgång. Är du rutinerad kanske du vill sitta längre varje gång. Är du ny och vill göra något större, kanske vi hellre bör boka upp flertalet kortare sittningar.

Hur lång tid tar det för en tatuering att läka?

Klia eller pilla inte bort sårskorporna, de faller av utav sig själva under läkningsprocessen. Skorporna faller bort efter 1-2 veckor och tatueringen är helt läkt efter ca 1 månad. Använd alltid en hög solskyddsfaktor på din tatuering när du solar, även efter att den är läkt.

Vad kostar en pytteliten tatuering?

Minipris för tatuering är 1200 kr

Här ett exempel på en tatuering som kostar ca 1200 kr, den är såpass liten att den blir klar inom en timmes arbete. När det gället löpande timpris så gäller det från två timmar och uppåt.

Får man tatuera sig när man är 15 med föräldrars tillstånd?

Både Socialstyrelsen och SPT förordar som sagt att tatuering, piercing och andra former av kroppssmyckning inte bör ske före 18 års ålder utan vårdnadshavarens medgivande.

Vad kostar en svartvit tatuering?

Vidare påverkas priset av hur stor och komplex tatuering du vill göra. Ju större och mer komplex, desto dyrare blir den. Det handlar helt enkelt om att den då tar längre tid att göra. En medelstor tatuering på bröstet kan exempelvis ta upp till tre sittningar (dagar) och kosta 15-20000 kronor.

Vad kostar det att tatuera in ett litet hjärta?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Vem är Sveriges bästa tatuerare?

Daniel Dufo som blivit utsedd till Sveriges bästa tatuerare tre år i rad är i grunden en konstnär. Det är något som återkommer i många av hans tatueringar, som kan se mer ut att höra hemma på en tavla än en tatuering.

Hur ont gör det att tatuera sig?

Smärtan får du utav mängden nålar som penetrerar ditt skinn väldigt snabbt. Den här känslan, känns däremot inte som den känslan man får när man tar sprutor, den känns mer som en konstant vibration. Du kommer att bli förundrad över hur fort kroppen producerar endorfin,(smärtstillande), vilka dämpar smärtan en hel del.

Vilken arm är bäst att tatuera?

En tatuering tar man där man själv tycker den passar. De flesta motiv gör sig bäst på ena sidan pga utformning och liknande. Och oroa dig inte, det tar ett år så har du på båda…

Vad ska man tatuera sig?

Tänk på detta innan du tatuerar dig

Gå till någon som kan visa upp många bra bilder av egna verk, och gärna någon som andra kan rekommendera. Det kan vara bra att välja ett tidlöst motiv, som djur och natur. Det som är mode blir med tiden otrendigt.

Hur farligt är det att tatuera sig?

VARFÖR ÄR DET SÅ DYRT ATT TATUERA SIG?

Wahlgrens värld | Dags för Pernilla att tatuera sig

Lämna en kommentar