Hur mycket kostar en elsparkcykel?

Hur mycket kostar en elsparkcykel? Pris kan variera enormt beroende på vilken elsparkcykel som du satsar på. En enkel elsparkcykel till barn kan bara kosta någon tusenlapp medan en högkvalitativ elscooter för vuxna kan komma att kosta över 20 000 kronor.

Vad kostar det att köpa en elsparkcykel?

Hur mycket kostar en elsparkcykel? Pris kan variera enormt beroende på vilken elsparkcykel som du satsar på. En enkel elsparkcykel till barn kan bara kosta någon tusenlapp medan en högkvalitativ elscooter för vuxna kan komma att kosta över 20 000 kronor.

Vilken scooter är billigast att hyra?

Priserna kan skilja sig beroende på stad, men riktpriser är följande:
 • Lime (limegrön): Startpris 10 kr + 3 kr/min.
 • Voi (röd): Startpris 10 kr + 1-3 kr/min (minuttaxa beroende på dag)
 • Tier (Grön): Startpris 10 kr + 2,25 kr/min.
 • Bolt (Grön): Startpris 0 kr + 2 kr/min (tillagd 2020-05-22)
12 apr. 2019

Hur mycket kostar den billigaste elsparkcykeln?

Pris: 10 kronor att låsa upp, 2,25 kronor per minut. Voi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Helsingborg. Pris: 10 kronor att låsa upp samt 1-3 kronor per minut beroende på dag, tid och vilken stad du vill åka i.

Får barn köra Elscooter?

En elsparkcykel klassas som en cykel förutsatt att den inte går fortare än 20 km/tim. Överstiger fordonet 20 km/tim gäller helt andra regler (se länken till Transportstyrelsen nedan). Det är inte tillåtet att skjutsa på elsparkcykeln. Barn under 15 år måste bära hjälm.

Vilket elsparkcykel företag är billigast?

Idag finns det fem stycken elscooterföretag som är aktiva i Stockholm. Vi har jämfört hur mycket det kostar, beroende på vilken elscooter du väljer. Med dagens prissättning är det Tier och Moow som är billigast att åka med.

Hur gör man en elsparkcykel snabbare?

Du kan också byta växelkassett och växlar och på så sätt göra den snabbare OCH starkare! Se till att däcken är pumpade och att bromsarna inte ligger på! Sådana enkla saker kan göra att elcykeln bli extra tung att framföra utan och med eldrift. Din cykelhandlare kan säkert hjälpa dig.

Vilka Elscootrar är bäst?

Vinnaren i vårt bäst i test blev Xiaomi Mi 1S Elscooter.
 • Xiaomi Mi 1S Elscooter. …
 • Xiaomi Mi Pro 2 Elscooter. …
 • E-WHEELS E2S Junior 2022. …
 • Nomadelic Elscooter Active 800. …
 • E-Way E250 Elscooter med 17 km räckvidd.

Vilken hyr elsparkcykel är bäst?

Elsparkcyklar, eller elscootrar som de ibland kallas till följd av engelskans escooter, har förmodligen blivit bland de mest hatälskade fordonen i storstäderna just nu. Det är lätt att se varför de uppviglar så starka känslor.

Mi Electric Scooter M365 – bästa pris från Prisjakt
 • Voi.
 • Lime.
 • Tier.
 • Bird.
 • Bolt.
 • Moow.
 • Vosh.
 • Aio.
1 sep. 2020

Vad kostar det att hyra en Elscooter?

Vad kostar det att hyra? De flesta appar för elsparkcyklar tar 10 kronor för att låsa upp elscootern och sedan kostar det 1 – 3 kronor per minut beroende på bolag, stad och ibland även tid eller dag i veckan.

Vad kostar det att åka Ryde?

Det är för att säkerställa att tjänsten inte missbrukas, vi tar inga pengar, säger Espen Rønneberg på Ryde. Dagspass, 24 timmar, kostar 59 kronor. 30 dagars månadskort kostar 599 kronor.

Hur får man gratis Voi?

När du skrivit in ditt telefonnummer och tryckt på ”Send me the app” så får du en länk på SMS som du måste gå igenom för att ladda ner VOI-appen. Sen är det bara registrera dig på Voi och du kommer nu 25 kr till din första gratis åktur med VOI!

Hur mycke kostar en Elscooter?

Vad kostar en elscooter? Priserna varierar mycket mellan olika modeller och varumärken. Du kan köpa en elscooter för under tusenlappen, men du kan även behöva betala upp mot 10 000 kronor för de mer avancerade modellerna. Genomsnittspriset på en elscooter ligger runt 3 500 kronor.

Finns det åldersgräns på elsparkcyklar?

Finns det någon åldersgräns för elscooter/ elsparkcykel? Nej, fordonet klassas som en cykel (förutsatt att det inte går snabbare än 20 km/tim och motorns effekt inte överstiger 250w) och det finns ingen lagstadgad åldersgräns för när man får köra det, men det här är inte ett fordon som är byggt för barn.

Hur gammal får man köra Elscooter?

Elsparkcykeln ska ha bromsar och en ringklocka (det finns inga krav på hur den ska se ut eller låta). Kör du i mörker ska elsparkcykeln ha fram- och baklyse samt vara utrustad med reflexer. Om den som kör är yngre än 15 år krävs hjälm, men vi rekommenderar att alla som cyklar ska använda ett huvudskydd.

Är det olagligt att åka Voi under 18?

Men enligt lagen finns det ingen åldersgräns för när man får använda dem.

10 Cheapest Electric Scooters with Prices Starting at $200 (New and Trusted Models)

Vi körde vilse!! El-scooter kväll! Andersson el-scooter 5000

TESTAR SEGWAY NINEBOT ES2L/ES4 – BÄSTA ELSCOOTERN – 2022 – BÄST I TEST!

Lämna en kommentar