Hur mycket kostar en hemförsäkring?

En hemförsäkring skyddar ditt hem, dig själv och dina saker när det oväntade händer och är ett bra ekonomiskt grundskydd.

Om något händer dina saker.
Vardagsrum 170 000 kr
Sovrum barn och tonåringar, exkl. kläder 30 000 kr
Kläder för en vuxen 45 000 kr
Kläder för barn eller tonåring 30 000 kr
Källare/Vind 35 000 kr

2 rader till

Vilken hemförsäkring är billigast?

Hedvig Hemförsäkring

Hedvig är den billigaste hemförsäkringen i Tryggvis prisexempel där försäkringen kostade 109 kr/mån för basalternativet. I försäkringen ingår också alltid allrisk (drulle) vilket är ovanligt vid den prisnivån.

Vad kostar en hemförsäkring hos Länsförsäkringar?

En hemförsäkring skyddar ditt hem, dig själv och dina saker när det oväntade händer och är ett bra ekonomiskt grundskydd.

Om något händer dina saker.
Vardagsrum 170 000 kr
Sovrum barn och tonåringar, exkl. kläder 30 000 kr
Kläder för en vuxen 45 000 kr
Kläder för barn eller tonåring 30 000 kr
Källare/Vind 35 000 kr

2 rader till

Hur mycket kostar en person försäkring?

Kostnaden för en livförsäkring på 12 prisbasbelopp (571 200 kr år 2021) är 30 kr per månad (år 2021) för dig som inte har fyllt 40. För dig mellan 40 och 54 år kostar den 71 kr per månad (år 2021) och för dig, som har fyllt 55 år, är priset 151 kr per månad (år 2021).

Hur mycket kostar ICA hemförsäkring?

ICA erbjuder därför dig som student prisvärda hemförsäkringar. Priset varierar beroende på om du bor själv eller är sammanboende. För dig som bor själv är priset från 89 kr i månaden och för er som är sammanboende finns en hemförsäkring från 129 kr i månaden.

Vilka försäkringsbolag har Gårdsförsäkring?

Vår gårdsförsäkring är till för dig som äger eller brukar en jord- eller skogsfastighet med ingen eller liten verksamhet. I försäkringen ingår: Egendomsskydd, gårdsbyggnader, markanläggning samt gårdslösöre. Investeringsskydd, gårdsbyggnad under uppförande, om- eller tillbyggnad.

Vilka hemförsäkring är bäst?

De försäkringsbolag som presterat bäst när det kommer till hemförsäkringar är ICA Försäkring, Moderna, Hedvig & Folksam.

Delarna som jämförs är;
 • Inbrott, allrisk, brand m.m.
 • Händelser utanför bostaden.
 • Reseskydd.
 • Ansvarsskydd och rättsskydd.
 • Överfallsskydd och ID-skydd.
 • Värdering av hemelektronik.
27 nov. 2019

Vad ingår i hemförsäkring stor Länsförsäkringar?

Grundutbudet i alla våra hemförsäkringar omfattar egendomsskydd för dina saker om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Dessutom ingår reseskydd (45 dagar), överfallsskydd, rättsskydd (om du hamnar i rättstvist) och ansvarsskydd (om du skulle bli krävd på skadestånd).

Hur mycket kostar hemförsäkring i lägenhet?

Vad kostar hemförsäkring? Priset på en hemförsäkring är i snitt 2 004 kronor per år, enligt siffror från 2020. Det betyder att en hemförsäkring kostar runt 167 kronor i månaden. Men priset varierar mycket från person till person.

Har Länsförsäkringar avtal med Anticimex?

Du som har din villa eller ditt fritidshus försäkrat hos oss kan få hjälp med sanering av bostadsohyra och skadedjur. Skadedjur kan till exempel vara aktiva getingbon, levande myror, råttor och möss. Här kan du läsa mer om vilken hjälp du kan få genom din försäkring.

Vad är en personförsäkring?

En personförsäkring är ett komplement till samhällets skydd vid olycksfall, sjukdom och dödsfall. Personförsäkringar kan ge en tryggare ekonomisk situation om något skulle hända dig eller en familjemedlem.

Vilka försäkringar bör man ha som privatperson?

Nödvändiga försäkringar
 • Hemförsäkring. Ni behöver en hemförsäkring oavsett hur ni bor och samma försäkring gäller normalt för hela familjen. …
 • Barnförsäkring. Även om barn är försäkrade via förskolan eller skolan så ger de försäkringarna aldrig ersättning för sjukdom. …
 • Reseförsäkring. …
 • Båtförsäkring. …
 • Djurförsäkring.

Hur mycket kostar det att försäkra en bil?

En bilförsäkring kostar i genomsnitt 4 236 kronor om året, eller 353 kronor i månaden. Men priset varierar mycket beroende på flera olika faktorer, bland annat din ålder, bil och bostadsort. Dessa saker kan vara svåra att påverka, men det finns andra faktorer som är avgörande för priset som du faktiskt kan påverka.

Vad ingår i ICA hemförsäkring?

Hemförsäkring hyresrätt innehåller bland annat
 • Lösöret är försäkrat upp till 1 000 000 kr.
 • Allrisk för lösöret ingår.
 • 60 dagars reseskydd.
 • Cykel ersätts upp till 50 000 kr.
 • Ersätter skada på hushållsmaskiner eller tvätt i tvättmaskin eller torktumlare vi fel på maskinen.

Vad har ni för hemförsäkring?

Hemförsäkringens innehåll

Alla hemförsäkringar innehåller egendomsskydd, ansvarsskydd, reseskydd och överfallsskydd. Egendomsskyddet kan ge ersättning för saker som blir stulna eller utsatta för brand- eller vattenskada. Skyddet gäller alla saker du äger, hyr eller lånar för privat bruk.

Vem står bakom ICA försäkring?

ICA Försäkring började sälja försäkringar den 1 oktober 2015. Försäkringsbolaget, med säte i Solna, är dotterbolag till ICA Banken och ingår i ICA Gruppen. Organisationsnummer: 556966-2975. Välkommen till Sveriges nya försäkringsbolag.

Hur fungerar en hemförsäkring?

Din guide i hemförsäkringsdjungeln

Tips för dig som ska välja hemförsäkring

Lämna en kommentar