Hur mycket kostar en tatuering?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Vad kostar en pytteliten tatuering?

Minipris för tatuering är 1200 kr

Här ett exempel på en tatuering som kostar ca 1200 kr, den är såpass liten att den blir klar inom en timmes arbete. När det gället löpande timpris så gäller det från två timmar och uppåt.

Hur mycket kostar det att göra tatuering?

Generellt sätt så kostar en timme tatuering från ca 1000 och upp till 2000, vissa tatuerare tar bara halv och heldagar. Men hos mig är minipriset 1200 kr för en liten tatuering och för löpande tid detsamma1200 kr i timmen.

Hur stor tatuering på en timme?

Timpriset räknas från det att du som kund blir mottagen i studion. Större tatueringar delas oftast upp i flera sittningar. Hur långa sittningar beror på hur vi båda har tid, vad det är för motiv och hur många timmar du klarar i sträck utan problem.

Hur mycket kostar en tatuering på armen?

– Betala 700:- hemma hos Pelle i en lägenhet för att köra hela underarmen. Eller gå till ett välrenommerat proffs i kontrollerad studio med en solid portfolio och väntetider och betala 10-15000 kronor. För motsvarande motiv.

Vad kostar det att tatuera in ett litet hjärta?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Hur mycket kostar det att tatuera ett litet hjärta?

Vår startavgift är 1000 kr och det är någon så litet som ett puttehjärta i bara linjer för exempel. Varför måste vi ha en startavgift? jo allt material kostar oavsett om vi drar ett streck eller gör en halv sleeve. Ett litet namn kostar ca 1000 som start och uppåt beroende på storlek.

Hur mycket kostar en sittning?

Ju större och mer komplex, desto dyrare blir den. Det handlar helt enkelt om att den då tar längre tid att göra. En medelstor tatuering på bröstet kan exempelvis ta upp till tre sittningar (dagar) och kosta 15-20000 kronor.

Hur mycket kostar det att tatuera in en bokstav?

Beror på hur stort. Om vi säger 2x2cm per bokstav så kan de kosta 150-250kr ungefär. Dubbelt så litet dubbelt så billigt. Så räkna från det på ett ungefär.

Vem är Sveriges bästa tatuerare?

Daniel Dufo som blivit utsedd till Sveriges bästa tatuerare tre år i rad är i grunden en konstnär. Det är något som återkommer i många av hans tatueringar, som kan se mer ut att höra hemma på en tavla än en tatuering.

Hur länge ska man vänta mellan tatueringar?

Den tid du ligger under nålen bestäms av oss båda i samråd. Hur stor tatueringen är, placering, detaljrikedom och dylikt bestämmer tidsåtgång. Är du rutinerad kanske du vill sitta längre varje gång. Är du ny och vill göra något större, kanske vi hellre bör boka upp flertalet kortare sittningar.

Hur lång tid tar det för en tatuering att läka?

Klia eller pilla inte bort sårskorporna, de faller av utav sig själva under läkningsprocessen. Skorporna faller bort efter 1-2 veckor och tatueringen är helt läkt efter ca 1 månad. Använd alltid en hög solskyddsfaktor på din tatuering när du solar, även efter att den är läkt.

Vad gör det minst ont att tatuera sig?

Det är där emot bra att välja platser på kroppen som har mycket fett och muskler, ställen som är enkla för tatueraren att komma åt och som inte är så känsliga. Exempel på det är axlarna och armarna, skriver Allure. Men också lår, övre armar och överarmen.

Vilken arm är bäst att tatuera?

En tatuering tar man där man själv tycker den passar. De flesta motiv gör sig bäst på ena sidan pga utformning och liknande. Och oroa dig inte, det tar ett år så har du på båda…

Hur ont gör det att tatuera sig på underarmen?

Överarmen utsidan: 2/5 Känslan är typ lite rivande, irriterande men inget man inte kan hantera. Underarmen: 2,5/5 Det gjorde lite ondare än på överarmen eftersom huden är tunnare här.

Vad ska man tatuera sig?

Tänk på detta innan du tatuerar dig

Gå till någon som kan visa upp många bra bilder av egna verk, och gärna någon som andra kan rekommendera. Det kan vara bra att välja ett tidlöst motiv, som djur och natur. Det som är mode blir med tiden otrendigt.

TATUERAR EN STOR TATUERING (BÖRJAR GRÅTA)

SAKER TATUERARE STÖR SIG PÅ – bleccatattoos

Think before you ink – din tatuering kan innebära livsfara – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna en kommentar