Hur mycket kostar en voi?

Elsparkcykeln Voi är dyrare än lånecyklarna, med en startkostnad på tio kronor, därefter 1.50 kronor i minuten, och Lime är dyrare än Voi. Startkostnaden är samma, men sen tar Lime hela tre kronor per minut.

Vad kosta Voi?

Det är den tjänst som finns tillgänglig i flest städer i Sverige idag. Voi har nu lanserat Pass, där du mot en fast avgift kan åka fritt under ett dygn eller en månad. En dag kostar 129 kronor och en månad kostar 559 kronor. Turerna kan som längst vara i 45 minuter och du kan inte dela med dig av passet till andra.

Hur mycket tar Voi?

Det har tidigare kostat 1,5 kronor i minuten att åka Voi och 3 kronor minuten för Lime. Nu ändrar Voi sina priser, kan Breakit berätta. I appen meddelas användarna att minutpriset numera kan variera från 1 till 3 kronor beroende på land, dag och efterfrågan.

Vad kostar en Voi elsparkcykel?

Pris: 10 kronor att låsa upp, 2,25 kronor per minut. Voi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Helsingborg. Pris: 10 kronor att låsa upp samt 1-3 kronor per minut beroende på dag, tid och vilken stad du vill åka i.

Är det olagligt att åka två på en Voi?

Paråkning. Att åka två på en elsparkcykel är förbjudet.

Hur mycket kostar Voi i minuten?

Premium-prissatt. Elsparkcykeln Voi är dyrare än lånecyklarna, med en startkostnad på tio kronor, därefter 1.50 kronor i minuten, och Lime är dyrare än Voi. Startkostnaden är samma, men sen tar Lime hela tre kronor per minut.

Hur får man gratis Voi?

När du skrivit in ditt telefonnummer och tryckt på ”Send me the app” så får du en länk på SMS som du måste gå igenom för att ladda ner VOI-appen. Sen är det bara registrera dig på Voi och du kommer nu 25 kr till din första gratis åktur med VOI!

Hur snabbt kan en Voi åka?

Voi svarar

– Säkerhet är vår högsta prioritet. Våra el-scootrar är begränsade till 20 km / timme och vi tolererar inte någon form av tredjeparts-manipulation av vår mjuk- och hårdvara. Precis som med andra fordon är det förarens uppgift att ta sig fram på ett ansvarsfullt sätt och följa trafikregler.

Hur många får man åka på en elsparkcykel?

Samma trafikregler gäller för elsparkcyklar som för vanliga cyklar. Du får bara åka en person på varje. Här går det med vanlig cykel att montera en barnstol – men det är inte möjlig på elsparkcyklar. Det är olovligt att köra när du är onykter.

Kan man åka Voi på natten?

Det är en bransch i utveckling och vi utvecklar nya funktioner hela tiden för att förbättra säkerheten, säger David Mothander. Men elsparkcykelföretaget Voi delar inte bilden av att ett nattligt förbud är rätt väg att gå. – Många nattjobbare inom restaurangbranschen och sjukvården använder våra sparkcyklar på nätterna.

Vilken Elscooter app är billigast?

Vi har jämfört hur mycket det kostar, beroende på vilken elscooter du väljer. Med dagens prissättning är det Tier och Moow som är billigast att åka med.

Hur mycket tjänar man på att ladda Voi?

De som ansvarar för att ladda cyklarna och ställa ut dem där de kan komma till god användning kallas ”hunters” och får lön utifrån hur många scootrar som laddas. Ersättningen ligger enligt Voi på 50-150 kronor per scooter. En laddning räcker i ungefär två mil.

Hur betalar man hyra av elsparkcykel?

Man betalar en startavgift för att låsa upp elscootern och därefter betalar man per minut. Priserna kan skilja sig beroende på stad, men riktpriser är följande: Lime (limegrön): Startpris 10 kr + 3 kr/min. Voi (röd): Startpris 10 kr + 1-3 kr/min (minuttaxa beroende på dag)

Får man böter om man åker två på en Voi?

Oftast bötfäller vi folk som kör mot rött eller skjutsar på sparkcykeln. Då är det 1500 kronor i böter om man kör mot rött och 500 kronor i böter var för alla som åker på elsparkcykeln om man blir påkommen med att åka flera personer på samma elspark.

Får man köra 2 på elsparkcykel?

Att skjutsa passagerare på elsparkcykeln är knappast lagligt, då fordonsreglerna säger att på en cykel eller en moped får inte samtidigt färdas flera personer än cykeln eller mopeden är byggd för.

Får man åka full på elsparkcykel?

Det är inte tillåtet att framföra en elsparkcykel om du är för trött, sjuk eller påverkad av alkohol eller andra ämnen för att kunna cykla på ett betryggande sätt.

Hur snabbt kan en VOI åka?

Learn how to ride Voi!

VEM ÄR SNABBAST – Voi, Tier eller Lime?

Lämna en kommentar