Hur mycket kostar flyttfirma?

Hur mycket kostar flytthjälp? Som tidigare nämnt avgör oftast timpriset kostnaden för flytten. Många företag har en tabell på sin hemsida som kan ge en indikation på vad slutpriset för flytten blir, men generellt ligger pris per timme för en flyttfirma på mellan 400kr/timme till 600kr/timme.

Vad kostar en Lägenhetsflytt?

Som du märker är det många olika faktorer som kommer att påverka hur mycket din flytt kommer att kosta. Generellt kan man säga att prislappen brukar landa på allt mellan 4 000 kronor för en mindre lägenhet upp till 20 000 kronor för en större villa med speciella önskemål.

Hur mycket går in i en flyttbil?

En stor skåpbil på 10-14 kbm (ofta mycket högre i tak än en vanlig skåpbil och börjar likna en mindre lastbil) rymmer ca 150 flyttkartonger a la 85 liter vardera. Största alternativet som man brukar kunna hyra på en mack är en liten lastbil på 17-18 kbm (möbelbil) och som de flesta flyttfirmor använder sig av.

Hur mycket kostar en flyttbil?

Timpris avgör kostnad för flytt

I de flesta fall blir priset per flyttgubbe något billigare när du anlitar fler från samma flyttfirma. Alltså kan du räkna med ett pris på runt 500-1000 kr/timme för två personer med flyttbil. Dessa priser är givetvis bara uppskattningar och priserna varierar.

Vad kostar en flytt i Stockholm?

En ungefärlig prisbild av en flyttfirma i Stockholm till fast pris ligger på någonstans är runt 100 kr per kvadratmeter, vilket efter rutavdraget blir 70 kronor per kvadratmeter. I priset ingår flyttransport-fordon, lastbil eller flyttbil.

Vad kostar det att flytta en tvåa?

En grov uppskattning vad det kostar att anlita en flyttfirma är 70 kr/m2 inkl lastbil efter RUT-avdrag, om du flyttar inom samma ort och inte har för mycket grejer. 100 kr/m2 utan RUT-avdrag. Om du inte flyttar inom samma ort så kan du räkna med cirka 200 kr/mil (med RUT-avdrag) mellan din gamla och nya bostad.

Vad kostar flyttstädning per m2?

Flyttstädning pris per kvm

Dessa rör sig ofta mellan 30-36 kr per kvadratmeter efter Rut-avdraget, beroende på vart i Sverige du bor. Till grundpriset tillkommer sedan eventuella biytor, dessa kan vara: Garage.

Hur många kubik rymmer en flyttbil?

En större tyngre lastbil/flyttbil är alltid mycket dyrare!

En tung lastbil från ca 38 kubik kostar oftast från ca 1400 kr/tim. Och ju större lastbil desto dyrare. En lastbil på 25 kubik rymmer ca 250 standardflyttlådor.

Hur mycket väger ett flyttlass?

Flyttlådor med böcker, porslin och köksutrustning väger ju en hel del. Jag tänker att mitt flyttlass i värsta fall kan väga 500–600 kilo för mycket.

Hur många lådor vid flytt?

Först och främst: ofta behöver man fler kartonger än man tror! Räkna med en kartong per kvadratmeter om du har normalt med prylar, alltså 50 flyttkartonger för 50 kvadratmeter, 80 lådor för 80 kvadratmeter och så vidare. Därefter måste du bestämma dig för vad flytthjälpen får kosta.

Vad tjänar en Flyttgubbe i timmen?

29 400 kronor

Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket pengar behöver man för att flytta ut?

Mellan 10 000 och 20 000 kr per månad får du räkna med att det kostar att när du flyttar hemifrån.

Vad kostar det att flytta till en annan stad?

Du får mer tid över till annat

Att flytta till en ny stad eller ett nytt land är stressigt och psykiskt påfrestande, då det är mycket som ska hinnas med utöver själva flytten. Det är abonnemang och försäkringar som ska sägas upp eller förnyas, folkbokföringsadresser som ska ändras och en hel del annat.

Vad kostar det att flytta möbler utomlands?

Vad kostar det att flytta möbler utomlands? Att flytta med hela ditt hem inklusive alla möbler kan kosta allt ifrån 10 000 kronor för en mindre lägenhet upp till 50 000 kronor för ett hus, beroende på hur långt dina möbler ska transporteras. Kolla upp vad som kan gå på RUT-avdraget.

Vad kostar det att flytta en soffa?

Hur mycket det kommer att kosta

Timpriset för att anlita en flyttfirma brukar ligga mellan 400 och 600 kronor per flyttgubbe, där det normalt kommer att krävas två eller tre flyttgubbar. I vanliga fall så kommer också kostnaden för flyttbilen att ingå i detta timpris.

Hur mycket kostar det att flytta ett hus?

Hyra av mobilkran, trailer och timersättning för lyft- och transportpersonal och eventuella byggnadsarbetare ska betalas och ibland även snickare. Jan Österberg på Österbergs Entreprenad som flyttar ett antal hela hus om året, ger dock ett prisexempel på ca 300 000 kronor plus moms för en genomsnittlig husflytt.

Vad kostar en flyttfirma? Ska man välja fast eller rörligt pris? Hur hitta seriös billig flyttfirma?

Hur mycket kostar det att anlita en flyttfirma?

Hur du packar inför en flytt – Packningstips

Lämna en kommentar