Hur mycket kostar hbo?

För att streama från andra enheter, ladda ner HBO Max-appen från App Store eller Google Play. Hur mycket kostar HBO Max? HBO Max kostar bara 89 kr per månad. Och du kan spara 34 % om du väljer ett årsabonnemang för 699 kr, vilket du betalar i förskott.

Vad kostar det att ha HBO Nordic?

Det finns många olika filmtjänster, och det kan vara svårt att hålla kolla på vad de olika tjänsterna kostar och vad Netflix, HBO Nordic och Viaplay erbjuder. Här är en överblick över priser och innehåll. Varje filmtjänst erbjuder olika innehåll, men priserna är ungefär desamma hos dem alla – runt 100 kronor i månaden.

Är HBO gratis?

Prova på HBO Nordic helt gratis i 1 vecka utan bindningstid

Som ny kund får du prova HBO Nordic gratis i en vecka utan bindningstid. Därefter 109 kr/mån.

Vad kostar ett HBO konto?

Vad kommer det att kosta? Ett nytt konto hos HBO Max kostar 89 kronor per månad, och om tittaren registrerar sig för månadsbonnemanget före den 30 november 2021 erbjuds kunden en rabatt om den behåller ditt månadsabonnemang.

Vad kostar Netflix per månad 2022?

Giltiga Netflix rabattkoder och erbjudanden under juni 2022

Medlemskapet kostar endast 79 kronor i månaden och ger dig tillgång till ett stort utbud av filmer och TV-serier.

Är HBO Max dyrare än HBO Nordic?

HBO Max lanserades i USA i maj förra året och 26 oktober ersätter den äntligen HBO Nordic i hela Norden och flera europeiska länder. I dag presenterade HBO månadskostnaden: 89 kronor, alltså 20 kronor mindre än vad HBO Nordic kostar.

Varför är HBO Max billigare?

HBO Max kallar detta ”50% rabatt livet ut”. Det innebär att du får tjänsten för 44,50 kronor i månaden, så länge du fortsätter att prenumerera på tjänsten. Om du avbryter prenumerationen kommer du automatiskt att förlora priset från kampanjen.

Hur länge är HBO gratis?

När HBO Nordic blev HBO Max i oktober 2021 erbjöds tjänsten inte gratis under en period, men väl till permanent halva priset. Den kampanjen har nu upphört och som ny kund betalar blir du tvungen att betala fullpris.

Hur få billigare HBO?

I samband med releasen erbjuds HBO Max för 45 kronor i månaden livet ut, eller rättare sagt 50 procent på månadskostnaden, så länge prenumerationen är aktiv. Ett onekligen klockrent och rätt generöst erbjudande. I alla fall om du är ny kund, eller har förmågan att registrera med ny mailadress.

Kan man prova HBO Max gratis?

De flesta HBO Max-leverantörer erbjuder inte en gratis provperiod till nya prenumeranter. Om ett abonnemang eller erbjudande inkluderar en gratis provperiod kommer du att informeras om den kostnadsfria provperioden när du registrerar dig.

Vad kostar HBO Max i månaden?

HBO Max kostar bara 89 kr per månad. Och du kan spara 34 % om du väljer ett årsabonnemang för 699 kr, vilket du betalar i förskott. Det är som att få 4 månader gratis under 12 månader!

Vad är skillnaden på HBO och HBO Max?

HBO Max utbud är bredare än hos föregångaren HBO Nordic. Fokus ligger på TV-serier, filmer och realityserier från HBO även men man har även innehåll från Warner Bros, DC, Cartoon Network och Max Original.

Hur får man HBO Max för halva priset?

HBO Max till halva priset

Du kan bara dra nytta av det fram till den 30 november 2021, så du har fortfarande fyra veckor på dig att prenumerera på streamingplattformen och därmed den där 50% rabatten för alltid på priset för månadsabonnemang. Men det är viktigt att ha detta datum i åtanke, så att du inte missar det.

Vad är skillnaden mellan olika Netflix abonnemang?

Hos Netflix kan du välja mellan tre olika abonnemang – Basic, Standard och Premium. Utbudet är detsamma för alla tre men du får bättre bildkvalitet och kan ha fler anslutna enheter ju mer du betalar. Inget av de tre abonnemangen har någon uppsägningstid.

Hur mycket kostar det att ha Netflix i månaden?

Titta på Netflix på din smartphone, surfplatta, smart-tv, bärbara dator eller streamingenhet – allt för en fast månadsavgift. Abonnemang från 9,99 US$ till 19,99 US$ per månad. Inga ytterligare kostnader, inga bindningstider. Var kan jag titta?

Vad ingår i Netflix abonnemang?

Standard
  • Månadskostnad: 129.
  • Antal skärmar du kan titta på samtidigt: 2.
  • Antal mobiler eller surfplattor du får ha nedladdningar på: 2.
  • Obegränsat med filmer och serier.
  • Titta på din dator, tv, mobil eller surfplatta.
  • HD tillgängligt.

7 Things to Know Before You Sign Up for HBO Max in 2022 | HBO Max Review

Att skaffa HBO Max är som att försöka bli jude

HUR MYCKET KOSTAR GUCCI?

Lämna en kommentar