Hur mycket kostar storytel?

Storytel erbjuder ett abonnemang för 169 kr / månad och Nextory erbjuder tre olika abonnemang – silver, guld och familj. Dessa kostar 139 kronor för silver och 169 för guld. Familjeabonnemanget kostar mellan 199-279 kronor per månad (2-4 profiler). Du kan prova både Nextory och Storytel gratis i 14 dagar.

Vilken Ljudbokstjänst är billigast?

TEST: Bokus Play. Den billigaste svenska ljudbokstjänsten (om man nöjer sig med en bok per månad). Har valt bort eböcker för att fokusera på ljudböcker.

Är Storytel gratis?

Upptäck ljudböcker på Storytel

Prova gratis i 30 dagar och njut obegränsat av riktigt bra stories.

Vad är bäst Storytel eller Nextory?

Storytel – Utbud. Utbudet är väldigt likt överlag, men Storytel har snäppet större utbud. Ska du läsa engelska titlar är Nextory att föredra, men utbudet på engelska på Storytel är inte dåligt det heller. Utbudet känns välsorterat i båda apparna då de rekommenderar de mest populära titlarna först i deras kategorier.

Vilka abonnemang finns på Storytel?

Vad är skillnaden mellan Storytel Family och Storytel Family+?
 • Bor du i ett hushåll med fler än ett barn? Då passar något av våra familjeabonnemang perfekt! …
 • Family.
 • Family gäller för 2 vuxna och 2 barn. …
 • Family kostar 228 kronor/månad.
 • Family+
 • Family+ gäller för 3 vuxna och 3 barn. …
 • Family+ kostar 287 kronor/månad.

Hur kan man lyssna på ljudböcker gratis?

Vart kan jag lyssna på ljudböcker gratis? Du kan lyssna på ljudböcker gratis hos Storytel, Nextory, BookBeat och Bokus Play. Alla apparna erbjuder en kostnadsfri prova-på-period. Om du inte vill fortsätta som betalande kund behöver du avsluta ditt abonnemang innan gratis-perioden är över.

Vilken är bästa Ljudbokstjänsten?

Om du lyssnar på mycket ljudböcker, rekommenderar vi dock att du kör på en dedikerad ljudbokstjänst, då de ger dig störst utbud och flest funktioner.

Bästa ljudbokstjänster – topplistan just nu
 • Storytel.
 • BookBeat.
 • Audible.
 • Nextory.
 • Google Audiobooks.
29 mars 2022

Hur mycket kostar det att ha Bookbeat?

Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig. För 99 kr per månad kan du med vårt Basic-paket lyssna upp till 20 timmar i månaden. Med Standard för 149 kr/månad får du ända upp till 100 timmars lyssning och med Premium för 199 kr/mån får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning.

Vad är det för fel på Storytel?

Fler tips om hur du kommer igång och hur du kan lösa problem finns påwww.storytel.se, klicka på Hjälp. Du vet väl att du kan söka efter ditt problem i sökrutan på hjälpsidan! Om du har provat allt detta ovan och fortfarande har problem så är du välkommen att kontakta support.

Hur fungerar Storytel?

funkar Storytel:

Prova först gratis i 14 dagar. Ladda ner böcker offline. Du kan installera och lyssna på Storytel från alla enheter som har möjlighet att ladda ner Storytel-appen. Storytels abonnemang är löpande och du debiteras var 30:e dag tills du säger upp det.

Vilken boksida är bäst?

Bästa ljudboksappen – summering

I våra jämförelser där vi utsåg den bästa ljudboksappen för 2022 såg våra betyg ut som följande: Bokus Play utsågs till den bästa ljudboksappen med betyget 9.5 av 10. BookBeat kom på andra plats med betyget 9 av 10. Nextory kom på tredje plats med betyget 8.5 av 10.

Hur bra är Nextory?

Nextorys abonnemang är utan tvekan prisvärda. Här finns både ljudböcker och eböcker i samma applikation och du kommer aldrig någonsin att sakna något att läsa. Appen är dessutom enkel att ha och göra med och du kommer snabbt in i den.

Vilken är bäst av Storytel eller BookBeat?

Enligt sajtens test vinner Storytel. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på.

Vad kostar Storytel Unlimited?

Family kostar 228 kronor/månad. Family+ gäller för 3 vuxna och 3 barn. De vuxna har tillgång till allt innehåll och kan lyssna och läsa obegränsat.

Vad är Storytel Unlimited?

Beställ Storytel Unlimited idag så bjuder vi på den första månaden. Med Storytel kan du lyssna på eller läsa tusentals ljud- och e-böcker direkt i din mobil eller surfplatta.

Är det bindningstid på Storytel?

Storytel abonnemang

Storytel’s abonnemang har ingen bindningstid och du får även prova tjänsten helt gratis i 14 dagar för att bestämma dig om du vill fortsätta använda tjänsten. Du kan alltså registrera dig och prova tjänsten i 14 dagar och sedan enkelt avsluta ditt abonnemang utan att betala en enda krona.

Veckans aktie: Därför ska du köpa Storytel

Jonas Tellander presenterar Storytel på SVTs Draknästet juni 2009

Aktieanalys av Storytel – Köpläge trots skakig kurs?

Lämna en kommentar