Hur mycket kostar voi per minut?

Elsparkcykeln Voi är dyrare än lånecyklarna, med en startkostnad på tio kronor, därefter 1.50 kronor i minuten, och Lime är dyrare än Voi. Startkostnaden är samma, men sen tar Lime hela tre kronor per minut.

Hur mycket tar Voi?

Det har tidigare kostat 1,5 kronor i minuten att åka Voi och 3 kronor minuten för Lime. Nu ändrar Voi sina priser, kan Breakit berätta. I appen meddelas användarna att minutpriset numera kan variera från 1 till 3 kronor beroende på land, dag och efterfrågan.

Vilken Voi är billigast?

Pris: 10 kronor att låsa upp, 2,25 kronor per minut. Voi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Helsingborg. Pris: 10 kronor att låsa upp samt 1-3 kronor per minut beroende på dag, tid och vilken stad du vill åka i.

Hur långt kommer man på en Voi?

Hur långt du kommer med en elsparkcykel beror på flera saker. Dels är det förstås så att ett bättre batteri tar dig längre. Med en elsparkcykel Xiaomi tillverkar kan du komma upp mot 5 mil på en laddning. När du väljer en elsparkcykel Voi som du hyr kan distansen du kommer styras av hur välskött den är.

Hur mycket tjänar man på att ladda Voi?

De som ansvarar för att ladda cyklarna och ställa ut dem där de kan komma till god användning kallas ”hunters” och får lön utifrån hur många scootrar som laddas. Ersättningen ligger enligt Voi på 50-150 kronor per scooter. En laddning räcker i ungefär två mil.

Får man åka två på en Voi?

Det är inte tillåtet att skjutsa på elsparkcykeln. Barn under 15 år måste bära hjälm. Fordonet ska vara utrustat med broms och ringklocka. Vid mörkerkörning ska fordonet ha reflexer och belysning fram och bak.

Hur många får man åka på en elsparkcykel?

Samma trafikregler gäller för elsparkcyklar som för vanliga cyklar. Du får bara åka en person på varje. Här går det med vanlig cykel att montera en barnstol – men det är inte möjlig på elsparkcyklar. Det är olovligt att köra när du är onykter.

Vilken är den billigaste elsparkcykel?

Priserna varierar stort beroende på var och när du vill hyra en elsparkcykel, just nu erbjuder till exempel Bolt gratis upplåsning och 2 kronor i minuten för att köra, vilket är överlägset billigast av tjänsterna. Du kan även köpa ett abonnemang i form av dag-, vecka-, eller månadspass för 99, 149 eller 389 kronor.

Vad är billigast Voi eller Lime?

Priserna kan skilja sig beroende på stad, men riktpriser är följande: Lime (limegrön): Startpris 10 kr + 3 kr/min. Voi (röd): Startpris 10 kr + 1-3 kr/min (minuttaxa beroende på dag) Tier (Grön): Startpris 10 kr + 2,25 kr/min.

Vilken Elscoter är billigast?

Vi har jämfört hur mycket det kostar, beroende på vilken elscooter du väljer. Med dagens prissättning är det Tier och Moow som är billigast att åka med.

Hur långt kan en Elscooter åka?

En bra (och fin) liten elscooter för lättare förare. Hastighet: 20 kmh Räckvidd: 15 Km Maximal lutning: 10 % Batteri: 42v Motoreffekt: 250 W Vikt: 9,9 kg Sadel: Nej Vattentäthet: IP-klass 54.

Hur låser man upp en Voi gratis?

Tillsammans med några mjukvarupatchar, öppna för nedladdning på Github, ska det därefter gå att låsa upp elscooterns grundfunktionalitet. Det avslöjar engagerade diskussionstrådar på forumen Reddit och ScooterTalk från det senaste kvartalet. Vissa elscooteruthyrares hårdvara ska bara ta runt 10 minuter att ”omvandla”.

Hur gammal måste man vara för att få köra Voi?

Är personen under 15 år är det dock hjälmtvång. Enligt Voi:s användarvillkor måste den som använder appen och dess tjänster vara minst 18 år.

Hur får man gratis Voi?

När du skrivit in ditt telefonnummer och tryckt på ”Send me the app” så får du en länk på SMS som du måste gå igenom för att ladda ner VOI-appen. Sen är det bara registrera dig på Voi och du kommer nu 25 kr till din första gratis åktur med VOI!

Hur mycket tjänar Voi per dag?

VOI tjänar 10 kronor i startavgift per resa och 1,5 kronor per minut som de används. Om åkturerna i helgen var 15 minuter långa drog VOI alltså in 100.000 kronor på startavgifter och 225.000 kronor på minutavgifter varje dygn. Varje elsparkcykel drar alltså in 325 kronor per dygn i snitt, exklusive moms 260 kronor.

Hur laddad elsparkcykel?

Innan du laddar ditt elektriska skoterbatteri.

Batteriet ska bringas till rumstemperatur innan laddning. Använd alltid den laddare som tas emot tillsammans med din elektriska scooter för att ladda batteriet, eftersom det är anpassat med det aktuella kravet på batteriet.

VI HACKER EN VOi till 30Km/t

Learn how to ride Voi!

1,4 miljoner kronor per invånare… Vilken jackpot!

Lämna en kommentar