Hur mycket omsätter ullared?

År det värt att åka till Gekås?

Värt ett besök och shopping av allt möjligt och omöjligt. Varuhuset har allt . Möjligheter till fika som mat oxå. Utanför varuhuset finns ett antal andra butiker och matställen.

Hur mycket tjänar Ullared på en dag?

Den 9 november 2019 slog Gekås försäljningsrekord. Det nya rekordet lydde på 41,7 miljoner SEK på en dag, vilket slog det tidigare rekordet på 40,5 miljoner som sattes den 19 oktober tidigare samma år. Den 30 juli 2019 blev det besöksrekord då hela 29 200 kunder besökte varuhuset.

Vem har köpt för mest pengar på Ullared?

Caroline från Tierp kan vara en av Ullareds bästa och största kunder. Varje år åker hon med tjejgänget och shoppar för stora summor. Senaste vändan nu slutade på mer än 21 000 kronor!

När år det som minst folk på Ullared?

Från att varuhuset öppnar och fram till klockan 11.00 är det som allra luftigast i varuhuset, och även kvällstid har vi färre kunder som besöker oss. Så har du möjlighet att vara tidigt på plats, eller komma framåt kvällen, är det alltid en fördel.

Är det verkligen billigt på Gekås?

Gekås är känt för att vara billigt.

Nu har prisjämförelsesajten Pricerunner undersökt 500 varor hos Gekås för att se om de är billigare än varor på nätet. ”I snitt är priserna på de 500 produkter vi jämfört 8 procent lägre på Gekås Ullared än på nätet.

Vad får man inte missa på Gekås?

Oavsett om du är på jakt efter ny fiskeutrustning, en kaffebryggare eller en uppblåsbar pool så har du goda förutsättningar för att hitta ett riktigt bra erbjudande. Nu i juni 2021 är det mest extrema fyndet vi hittar ett par hörlurar från märket Sudio som är 75 % billigare på Ullared Gekås än på nätet.

Hur mycket går Ullared i vinst?

Gekås i Ullared är ett av de företag som tagit mycket stryk under pandemin. Omsättningen minskade från 4,5 miljarder kronor 2019 till 2,5 miljarder för 2020. Och vinsten, efter finansnetto, minskade från 291 miljoner till 90 miljoner kronor – en procentuell minskning med nästan 70 procent.

Hur mycket är Ullared värt?

Under ett år passerar 133 miljoner varor genom kassorna. Det finns över 100 000 unika artiklar i sortimentet. Det sammanlagda värdet av alla varor i varuhuset ligger på 50 miljoner kronor.

Finns det märkeskläder på Ullared?

Kläder är ett stort och viktigt utbud hos Gekås Ullared. Här finns det både för stora och små, oavsett om det är strumpor, byxor, eller tröja.

Vad säljer Ullared mest av?

Lite oväntat är Gekås bäst säljande produkt strumpor. Varuhuset säljer 13 miljoner par per år.

Kan man betala med kontanter på Gekås?

Betalning. I kassorna accepteras följande valutor: SEK, DKK, NOK och EURO. Vi tar endast utländska sedlar, ej mynt. Behöver du ta ut pengar så hittar du bankomater i nära anslutning till varuhuset, utanför Entrén till varuhuset.

När är det högsäsong på Gekås?

När har Gekås Ullared högsäsong? Vi har som allra mest kunder på sommaren under vecka 28 till 33 och på hösten vecka 38 till 50. Vi brukar dessutom få extra kundtillströmning på klämdagar, till exempel kring helger som Kristi himmelsfärd.

Är det mycket folk i Ullared i januari?

Den bästa tiden på året för att åka och handla är nog i januari och februari då det inte är så mycket folk som åker till Gekås Ullared för att handla.

Vad är det dyraste på Ullared?

De dyraste produkterna relativt sett på Gekås Ullared finns inom datorprodukter, spel och spelkonsoler samt skönhetsprodukter. Ett exempel är HP Deskjet 2630 som just nu är den mest populära skrivaren på PriceRunner. Den kostar 30 % mer på Gekås Ullared än vad konsumenter behöver betala på nätet.

JAG SHOPPAR PÅ GEKÅS ULLARED

Hur Blev Gekås Ullared Så Gigantiskt, Thomas Karlsson | Framgångspodden | 358

Ullared haul!

Lämna en kommentar