Hur mycket pengar har einar?

Hur mycket tjänar Einár 2021?

Nils Grönberg spelade in över 22 miljoner kronor under artistnamnet ”Einár”. Rapparen Nils Grönberg mördades i slutet av oktober. Under artistnamnet ”Einár” spelade han in över 22,5 miljoner kronor under sina år som aktiv. Men hade också utgifter på mångmiljonbelopp.

Hur mycket pengar har Einár?

Men bouppteckningen visar att han kanske framför allt fortfarande var en tonårspojke. Hans musik drog in miljoner – men själv hade han ett sparkonto med drygt 50 000 kronor. Ett bankkonto med 50 058 kronor och 55 öre. Det är enda posten över tillgångar i Nils ”Einár” Grönbergs bouppteckning.

Hur mycket pengar tjänar Einár i månaden?

Gjorde en vinst på över 7 miljoner kronor

2019 tog Einár ut 490 700 kronor i lön. Det ger en månadslön på 40 891 kronor. Men Einár tjänar mer än vad han tar ut i lön, något som Nyheter24 skrivit om tidigare. Einárs företag, som heter Ns1 Production Scandinavia AB, står på hans mamma Lena Nilsson, 59.

Hur tjänade Einár pengar?

Guldbaggebelönad mamma

Och det blir en del pengar – om han drar in 50 000 per en miljon spelningar på Spotify innebär det att Einár hittills har tjänat runt sex miljoner konor på hitlåtar som ”Katten i trakten”, ”Första klass” och ”Fusk”.

Vem är den mest spelade artisten på Spotify 2021?

Spotify Wrapped är Spotifys årliga summering av de mest streamade låtarna, artisterna, albumen och poddarna både i Sverige och globalt. Globalt sett är den mest streamade låten i år “drivers license” med Olivia Rodrigo, och den artist som det lyssnats mest på världen över är den puertoricanska rapparen Bad Bunny.

Vilken är den mest spelade låten 2021?

Zara Larssons ”Look what you’ve done” är den mest spelade låten 2021 i P3. Totalt spelades 14 000 låtar i kanalen under året och ungefär 40 procent av dem var svenska. På andra plats ligger Veronica Maggio med låten ”Se mig” och på tredje hittar vi Doja Cat med ”Kiss me more”.

Hur mycket tjänar man på Spotify 2021?

I infographicen nedan ser vi att Spotifys Premiumkunder (vanliga betalande kunder) genererar 0,075kr per lyssnad låt, eller stream. Det innebär att för varje 100.000 streams så tjänar t. ex. Kanye West alltså 7500kr (innan skatt o.s.v.).

Vilket gäng tillhörde Einár?

Men hans kopplingar till Stockholms kriminella sfärer har bestått fram till i dag. De senaste åren har han på sociala medier och i låtar visat stöd för personer som kopplas till bland annat ”Husbys hyenor”, Bandidos, ”Dödspatrullen” och Västeråsnätverket. Einár blev tidigare kidnappad av Vårbynätverket.

Har Einár DÖT?

21 oktober 2021

Vem tjänar mest på Spotify?

1. Zara Larsson. Zara Larsson är den svenska artist som har tjänat mest pengar på Spotify med svindlande 194 miljoner kronor.

När dog Einár?

21 oktober 2021

Hov1 – Hur mycket? (pengar vill du ha) (Audio) ft. Einár

Hov1 feat. Einár – Hur mycket? (pengar vill du ha) (Lyrics)

Det är KRIG!! Einar vs Haval del 2

Lämna en kommentar