Hur mycket pengar har jocke och jonna?

Under förra året omsatte Jocke & Jonna AB 11,5 miljoner kronor, i linje med omsättningen på 11,2 miljoner under 2018. Årets resultat sjunker ett litet snäpp, från 1,7 miljoner kronor till 1,6 miljoner. Bolaget har tre anställda och den totala kostnaden för personalen uppgick till 1,8 miljoner kronor under förra året.

Hur mycket tjänar Joakim Lundell i månaden 2021?

Månadslön på 62 000 kronor

Under året så omsatte deras bolag Jocke & Jonna AB hela 8,7 miljoner och gjorde en vinst på 2,7 miljoner kronor. Det gav paret en utdelning på 300 000 kronor.

Hur mycket tjänar Jocke och Jonna Lundell?

Jocke och Jonnas miljonsiffra

Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit. I den nya årsredovisningen kunde bokslutet för helåret 2020 avslöja ett nytt intäktsrekord, detta enligt SvD. Företaget drog in 20,2 miljoner kronor, vilket var nära en fördubbling jämfört med föregående år.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2021?

Efter att tittarna tyckt till vad Joakim Lundell ska få för uppdrag, så prankar Joakim Lundell alla de andra deltagarna i Big Brother med att det är slut mellan han och Jonna Lundell. ”Jag skulle haft sex med honom… jag vill känna hans snopp i min…”

Hur blev Jockiboi rik?

I början av 2010-talet uppmärksammades han som Youtube-profil och har vunnit flera priser på Guldtuben och Barncancergalan, i synnerhet för sitt arbete med Youtube-kanalen. Som artist gav Lundell i början av 2010-talet fram till 2016 ut ett flertal svenskspråkiga låtar som Jockiboi.

Är Jockiboi rik?

Joakim ”Jockiboi” Lundell och Jonna Lundell

Tillsammans har paret bolaget Jocke & Jonna AB som skapar videor, sysslar med musikproduktion och säljer annonser. Bolaget bildades 2016 och omsatte från och med juli och året ut 2,4 miljoner kronor. Resultatet landade på 1,4 Mkr med en vinst på 1,1 Mkr.

Vad tjänar Sveriges största Influencers?

34-årig Youtuber och influencer inom livsstil och skönhet. Är med sina 1 miljoner följare på Instagram och över 1 miljon följare på Youtube en av Sveriges största influerare. Har startat skönhetsmärket Indy Beauty, som omsätter över 40 miljoner kronor. Intäkter: 19,3 Mkr.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2022?

Parets relation är över

Nu är relationen mellan Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell över, berättar han själv på sociala medier. – Detta är ett gemensamt beslut, skriver han på Snapchat. Youtube-profilerna Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell har gjort slut.

Vem betalar Lundellhuset?

2018–2019: Lundellhuset

Ett förlikningsavtal skrevs under i början av 2018 men senare samma år stämde säljarna Jocke & Jonna AB för att ha brutit mot avtalet. I november 2018 dömdes parets bolag att betala 225 000 kronor till de tidigare ägarna av huset.

Vem tjänar mest på Instagram Sverige?

Bianca Ingrossos, 26, bolag Sammy Holding summerade sitt år 2020 med en vinst på 202 miljoner kronor. Pengarna kommer från olika håll, och kommer investeras på olika sätt. Men något som i alla fall står klart, enligt Expressen, är att Bianca Ingrosso tagit ut 57,8 miljoner kronor från sitt eget holdingbolag.

Vilket land kommer Danjal Kanani ifrån?

Danjal Kanani, född 24 augusti 1990 i Göteborg, är en svensk influerare och entreprenör. Han är delägare och ekonomiansvarig i Jocke & Jonna AB, och har en Instagram-profil med 167 000 följare.

Vad hände mellan Riley och Jocke?

Joakim skämtar sedan om att hon har hånglat med Joakim och Jonnas vän Daniel Riley på Ikeas parkering – något som alltså aldrig har hänt. Joakim och Jonnas diskussion får sedan Jonna att tänka på något som inträffade under en semester. – För två år sedan var vi alltså i Egypten och Riley var med där.

Hur mycket kostar Jocke och jonnas renovering?

”8,7 miljoner fick vi det för”, skriver Joakim på sin officiella Facebooksida. Youtube-profilerna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, blev nyligen ägare till ett 523 kvadratmeter stort hus i hemstaden Norrköping. Lyxvillan har både pool, bastu och golfbana.

Hur mycket är Joakim Lundells hus värd?

2017 började Joakim och Jonna Lundell att rusta upp villan – renoveringen har redan kostat runt 10 miljoner kronor och pågår än. Men nu har paret bestämt sig: kosta vad det kosta det kosta vill, allt ska bli klart.

Hur mycket omsätter Joakim Lundell?

Nyckeltal 2020-12 (tkr)
Omsättning 20 480
Res. e. fin 3 295
Årets resultat 2 583
Summa tillgångar 20 065

Hur mycket tjänar Jocke och Jonna om året?

Under förra året omsatte Jocke & Jonna AB 11,5 miljoner kronor, i linje med omsättningen på 11,2 miljoner under 2018. Årets resultat sjunker ett litet snäpp, från 1,7 miljoner kronor till 1,6 miljoner. Bolaget har tre anställda och den totala kostnaden för personalen uppgick till 1,8 miljoner kronor under förra året.

Lundellhuset | Jocke & Jonna om vikten att ha flera inkomstkällor | discovery+ Sverige

HUR MYCKET ÄR MIN GARDEROB VÄRD?

Hur mycket vet Danjal om oss?

Lämna en kommentar