Hur mycket tjänar en bilförsäljare?

30 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket tjänar bilförsäljare på en bil?

en grundlön på 15-17k + provision / såld bil har man på en större firma.

Hur mycket tjänar man som bilförsäljare efter skatt?

Vad blir lönen Efter skatt? Lönestatistiken visar bruttolön per månad för en Bilförsäljare inom butikssäljare, fackhandel.

Lönestatistik baserat på utbildningsnivå
Samtliga sektorer Privat sektor Privatanställda arbetare
30 000 kr 30 000 kr 30 000 kr

Är det svårt att bli bilförsäljare?

Arbetsförmedlingen bedömer att det blir ganska hård konkurrens om de lediga jobben som bilförsäljare under de kommande åren. Branscher söker dock fler kvinnor som vill arbeta med bilförsäljning och då kan det naturligtvis vara en fördel om du är kvinna, som gillar försäljning och bilar.

Hur mycket tjänar man på Platinumcars?

Platinumcars säljer lyxmärken som Ferrari, Lamborghini och Porsche och har haft ständig tillväxt. Första verksamhetsåret 2004-2005 omsattes 12,7 miljoner kronor, 2008 omsattes 54,5 miljoner och företaget gjorde för första gången en miljonvinst. 2010 omsattes 100,7 miljoner och 2014 omsattes 225,9 miljoner kronor.

Hur många bilar säljer en bilförsäljare i snitt?

500-700kr tjänar man på varje bil man säljer varje månad upp till 20 bilar.

Hur mycket får en mäklare i lön?

Marknadslönen 2022 för fastighetsmäklare ligger mellan 38 000 och 62 000 kronor per månad. Marknadsför och visar objekt, förmedlar kontakter mellan köpare och säljare, gör ekonomiska kalkyler, sköter förhandlingarna mellan parterna och upprättar kontrakt när parterna kommit överens.

Vad tjänar en bilförsäljare på BMW?

Mellan 35-45.000:- om du är duktig.

Hur mycket tjänar en försäljningschef?

Marknadslön för Försäljningschef. Marknadslönen för försäljningschefer ligger 2022 mellan 48 000 och 62 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå. Vid en högre svårighetsnivå ligger marknadslönen på 60 000 kronor och uppåt.

Får man tjänstebil som bilförsäljare?

För förare som byter förmånsbil minst tio gånger per år, till exempel bilhandlare, kan värdet av bilförmån vid inkomsttaxering beräknas på bilarnas genomsnittliga förmånsvärde. Men vid beräkning av arbetsgivaravgifter och preliminär skatt ska värdet på den bil som disponerades mest under varje enskild månad användas.

Vad krävs det för att bli bilförsäljare?

Det finns olika vägar man kan gå för att bli bilförsäljare. Man kan utbilda sig inom gymnasieskolan på Handels- och administrationsprogrammet, inriktning Handel och service, eller Samhällsvetenskapliga programmet, inriktning Ekonomi. Det är ofta en merit att man har kunskaper om bilar.

Vad tjänar en bilförsäljare 2021?

30 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad krävs för att bli säljare?

Det finns flera säljutbildningar med olika inriktning. Du kan studera till säljare både inom ramen för högskola/universitet och via yrkeshögskola. Det finns flera olika yrkeshögskoleutbildningar med inriktning mot bland annat försäljning, internationell försäljning, marknadsföring och account management.

Hur mycket kostar den dyraste bilen?

När den visades upp som ett delvis ”ihåligt” koncept på bilsalongen i Genève våren 2019 var det tydligt att Bugatti La Voiture Noire skulle bli världens dyraste (nyproducerade) bil. Elva miljoner euro, motsvarande 129,4 miljoner kronor, är en rejäl prislapp, men så är bilen också den enda i sitt slag.

Hur mycket pengar får man om man jobbar som advokat?

En advokat i Sverige tjänade i genomsnitt 55 600 kr/månaden under 2020. Alla löner är omräknade till heltidstjänster. Statistiken här gäller advokater. Lönestatistik för andra relaterade yrken, till exempel jurister och åklagare, hittar du i vår tjänst för lönestatistik.

Hur är det att jobba på Kamux?

Recension utvald av Indeed

Väldigt dåligt betalt och inga fördelar så långt jag kan se. kollegorna brukar vara trevliga men pengarhungern tar oftast över och förstör sammarbetet.

Hur blir man BILFÖRSÄLJARE?

Sjuksköterskan tjänar 100 000 i månaden – avslöjar hur

VISAR HUR MYCKET PENGAR JAG TJÄNAR PÅ YOUTUBE!

Lämna en kommentar