Hur mycket tjänar en personlig tränare?

Arbetar du 8 timmar om dagen (8 kunder varje dag måndag – fredag, och ledig under helgen) kan du tjäna mellan 500-600.000 kr per år, eller ca. 42.000 – 50.000 kr i månaden. Ökar du med en eller två kunder per dag eller jobbar någon dag i helgen, kan du snabbt tjäna ännu mer.

Vad tjänar en personlig tränare i timmen?

Som ni ser är det ganska svårt att svara på vad en personlig tränare tjänar i lön. Allt mellan 150kr/timme som anställd till över 1000kr/timme som egen företagare. Vad som dock är säkert är att det är ett otroligt roligt jobb och när du fått upp en stor klientbas kommer du dessutom tjäna bra pengar på yrket.

Hur mycket tjänar man om man jobbar på ett gym?

31 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Är det svårt att få jobb som PT?

Innan du bestämmer dig för att utbilda dig till PT undrar du antagligen hur svårt det är att få jobb som personlig tränare. Med rätt PT utbildning är svaret: inte svårt alls! Faktum är att just nu skriker branschen efter personliga tränare.

Hur mycket tjänar man som receptionist på gym?

En lön för receptionist kan ligga mellan 75-90 kr i timmen normalt och då ingår inget OB eller ÖB tillägg som sagt, semesterersättning är dessutom inräknat i dessa 75-90 kr i timmen.

Hur mycket kostar det att ha en personlig tränare?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Hur många PT timmar?

Det råder inga tvivel om att en personlig tränare kan hjälpa dig att få effektiv träning. Dock är det ändå du som behöver göra jobbet! Veckan har 168 timmar – om du tränar effektiva pass med din PT två av dem har ändå det du gör de övriga 166 timmarna en stor inverkan på dina resultat.

Vad krävs för att jobba på gym?

Utbildning. På yrkeshögskolan kan du se utbud av yrkeshögskoleutbildningar och t ex Massageterapeut kan utgöra en bra grund för att senare kunna jobba som fitnessinstruktör. Många fitnessinstruktörer har utbildningar och tidigare arbetslivserfarenhet inom t ex sjukvård, friskvård och idrott.

Hur får man jobb på ett gym?

Om du vill bli anställd på ett gym och tjäna en lön bör du genomgå en liknande träning och certifiering. Att bara ha en sådan certifiering i ditt CV kan öka dina chanser att jobbet. Det här jobbet lämpar sig bäst för personer som tidigare har tränat på gym med en tränare eller arbetat som tränare på gym.

Hur är det att jobba på gym?

Att jobba som receptionist på ett gym innebär mycket mer än vad jag innan trot. Det är slitsamt men kul! Du träffar så sjukt mycket människor och får lära dig allt ifrån service och stresshantering till bemötande av folk i alla olika lägen och åldrar. Att arbeta på gym innebär så mycket mer än bara träning.

Vad tjänar en Gruppinstruktör?

Även om man är anställd som gruppträningsinstruktör är lönen alltid helt baserad på den ersättning man får för gruppassen, vilket i dag är 175 kronor i ingångslön för ett pass på 30 minuter.

Vad krävs för att bli PT?

blir du personlig tränare

Du kan till exempel läsa PT-utbildningar på Yrkeshögskolan, folkhögskolor eller via utbildningar som anordnas av gym och träningsanläggningar. Men du kan även studera på högskola under tre år vilket öppnar upp för jobbmöjligheter på högre nivå som till exempel friskvårdskonsulent.

Hur börjar man jobba som PT?

Utbildning. Inom yrkeshögskolan finns olika utbildningar som kan vara en bra grundutbildning, exempelvis YH Massageterapeut. Utbildning till PT kan även finnas inom folkhögskolan. Du kan även få arbete som PT efter att ha gått ett antal kortare kurser hos privata utbildningsanordnare, som ofta är ihopsatta i olika steg …

Vad krävs för att jobba som receptionist?

De flesta bemanningsföretag anordnar internutbildningar till receptionister och telefonister. Lämpliga utbildningar till receptionist kan också finnas inom Yrkeshögskolan. Dessa utbildningar är på eftergymnasial nivå. Även inom Kommunal vuxenutbildning kan det finnas lämpliga utbildningar.

Vad gör man i en reception?

Som receptionist är din arbetsplats i företagets reception. Beroende på vad du arbetar på för företag hälsar du besökare välkomna, svarar på frågor och informerar, tar betalt och så vidare. Du ansvarar oftast även för att svara i telefon och koppla samtal.

Hur mycket tjänar man på fitness24seven?

Inte heller har man några som helst lönesamtal utan man börjar på en branchminimum på 17500 i grundlön (innan skatt), detta höjs med 500kr varje år men att få ut så lite i lön är ohållbart med tanke på vilka arbetsuppgifter man har.

Q&A – Hur mycket tjänar en PT?

HELDAG SOM PERSONLIG TRÄNARE

BLI EN BÄTTRE PT – MINA BÄSTA TIPS

Lämna en kommentar