Hur mycket tjänar jocke och jonna i månaden?

Hur mycket tjänar Jocke och Jonna 2020?

Jocke och Jonnas miljonsiffra

Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit. I den nya årsredovisningen kunde bokslutet för helåret 2020 avslöja ett nytt intäktsrekord, detta enligt SvD. Företaget drog in 20,2 miljoner kronor, vilket var nära en fördubbling jämfört med föregående år.

Hur mycket tjänar Jocke och Jonna AB?

Enligt verksamhetsbeskrivningen sysslar bolaget bland annat med tv-och musikproduktion, försäljning av reklam i sociala medier och onlineförsäljning av kläder och smycken. Under förra året omsatte Jocke & Jonna AB 11,5 miljoner kronor, i linje med omsättningen på 11,2 miljoner under 2018.

Vem betalar Lundellhuset?

2018–2019: Lundellhuset

Ett förlikningsavtal skrevs under i början av 2018 men senare samma år stämde säljarna Jocke & Jonna AB för att ha brutit mot avtalet. I november 2018 dömdes parets bolag att betala 225 000 kronor till de tidigare ägarna av huset.

Hur mycket är Jocke och jonnas hus värt?

Joakims och Jonnas lyxhus blev en dyr affär. Nu avslöjar paret vad de betalade för sitt nya hem. ”8,7 miljoner fick vi det för”, skriver Joakim på sin officiella Facebooksida. Youtube-profilerna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, blev nyligen ägare till ett 523 kvadratmeter stort hus i hemstaden Norrköping.

Hur mycket tjänar Jocke och Jonna 2021?

Månadslön på 62 000 kronor

Trots att det inte rör sig om några 100 miljoner kronor så går det onekligen bra för Joakim och Jonna. Deras stora framgångar syns verkligen på deras bankkonton. Under året så omsatte deras bolag Jocke & Jonna AB hela 8,7 miljoner och gjorde en vinst på 2,7 miljoner kronor.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2021?

Efter att tittarna tyckt till vad Joakim Lundell ska få för uppdrag, så prankar Joakim Lundell alla de andra deltagarna i Big Brother med att det är slut mellan han och Jonna Lundell. ”Jag skulle haft sex med honom… jag vill känna hans snopp i min…”

Är Jockiboi rik?

Joakim ”Jockiboi” Lundell och Jonna Lundell

Tillsammans har paret bolaget Jocke & Jonna AB som skapar videor, sysslar med musikproduktion och säljer annonser. Bolaget bildades 2016 och omsatte från och med juli och året ut 2,4 miljoner kronor. Resultatet landade på 1,4 Mkr med en vinst på 1,1 Mkr.

Hur blev Jockiboi rik?

I början av 2010-talet uppmärksammades han som Youtube-profil och har vunnit flera priser på Guldtuben och Barncancergalan, i synnerhet för sitt arbete med Youtube-kanalen. Som artist gav Lundell i början av 2010-talet fram till 2016 ut ett flertal svenskspråkiga låtar som Jockiboi.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2022?

Parets relation är över

Nu är relationen mellan Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell över, berättar han själv på sociala medier. – Detta är ett gemensamt beslut, skriver han på Snapchat. Youtube-profilerna Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell har gjort slut.

Vem köpte Jocke och Jonna huset av?

Där framgår att Jocke och Jonnas bolag äger byggnader och mark till ett värde av cirka 9 miljoner kronor. Danjal Kanani som är ekonomiansvarig och suppleant i Jocke och Jonnas bolag bekräftar för Breakit att villan är köpt genom bolaget. ”Vi har hela vår verksamhet där.

Vad har JOZ of Sweden gjort?

Det var i oktober 2019 som Medierna i P1 rapporterade att en utredning kring Joakim Lundell och den tidigare samarbetspartnern Johan Sernebrink, också kallad Joz of Sweden, hade inletts. Förundersökningen gällde bland annat grovt förtal och olaga hot.

Hur mycket omsätter Joakim Lundell?

Nyckeltal 2020-12 (tkr)
Omsättning 20 480
Res. e. fin 3 295
Årets resultat 2 583
Summa tillgångar 20 065

Hur mycket är Lundell huset värt?

Joakim Alexander Lundell bor i en villa i Norrköping. Han bor tillsammans med Jonna Lundell. Hans födelsedag är den 8 oktober. Hans villa är värderad till ca 12 400 000 kr.

Är Lundellhuset klart?

Här visar de upp sitt nya drömhus. Det var den tjugonde juli som Jocke och Jonna Lundells nya serie Lundellhuset hade premiär. Nu är renoveringen av makarnas lyxvilla nästintill klar, och det är en stolt Jocke som visar upp sitt nya mansion.

Joakim lundell (Jockiboi) Säger hur mycket han tjänar på sin youtube kanal och musiken (Rare video)

Lundellhuset | Jocke & Jonna om vikten att ha flera inkomstkällor | discovery+ Sverige

SÅ MYCKET TJÄNAR JOCKE & JONNA #Clueenews TEEQO ANKLAGAD FÖR SCAM! – AVSTÄNGD FRÅN FAZE CLAN.

Lämna en kommentar