Hur mycket tjänar jocke och jonna?

Under förra året omsatte Jocke & Jonna AB 11,5 miljoner kronor, i linje med omsättningen på 11,2 miljoner under 2018. Årets resultat sjunker ett litet snäpp, från 1,7 miljoner kronor till 1,6 miljoner. Bolaget har tre anställda och den totala kostnaden för personalen uppgick till 1,8 miljoner kronor under förra året.

Hur mycket lön får Jocke och Jonna?

Enligt Skatteverket så tjänade Joakim under 2017 hela 749 100 kronor. Det blir en månadslön på 62 425 kronor. Det blev en något mindre summa för Jonna Lundell, som landade på en årsinkomst på 612 300 kronor. För Jonna blev månadslönen 51 025 kronor.

Hur många miljoner har Jocke och Jonna?

Jocke och Jonnas miljonsiffra

Att influencerparet har lyckats med sina karriärer är ingen hemlighet, deras otroliga framgång i deras företag visade sig inte minst under 2019 årsredovisning. Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit.

Vem betalar Lundellhuset?

2018–2019: Lundellhuset

Ett förlikningsavtal skrevs under i början av 2018 men senare samma år stämde säljarna Jocke & Jonna AB för att ha brutit mot avtalet. I november 2018 dömdes parets bolag att betala 225 000 kronor till de tidigare ägarna av huset.

Hur mycket är Jocke och jonnas hus värt?

Joakims och Jonnas lyxhus blev en dyr affär. Nu avslöjar paret vad de betalade för sitt nya hem. ”8,7 miljoner fick vi det för”, skriver Joakim på sin officiella Facebooksida. Youtube-profilerna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, blev nyligen ägare till ett 523 kvadratmeter stort hus i hemstaden Norrköping.

Vem tjänar mest på Youtube i Sverige?

Therese Lindgren är åter Sveriges största Youtuber, efter att Jocke & Jonna innehaft förstaplatsen under ett par år.

Vad tjänar Sveriges största Influencers?

34-årig Youtuber och influencer inom livsstil och skönhet. Är med sina 1 miljoner följare på Instagram och över 1 miljon följare på Youtube en av Sveriges största influerare. Har startat skönhetsmärket Indy Beauty, som omsätter över 40 miljoner kronor. Intäkter: 19,3 Mkr.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2021?

Efter att tittarna tyckt till vad Joakim Lundell ska få för uppdrag, så prankar Joakim Lundell alla de andra deltagarna i Big Brother med att det är slut mellan han och Jonna Lundell. ”Jag skulle haft sex med honom… jag vill känna hans snopp i min…”

Hur stort är Lundellhuset?

Joakim bor i en villa på 440 m2 (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i området.

Hur blev Jockiboi rik?

I början av 2010-talet uppmärksammades han som Youtube-profil och har vunnit flera priser på Guldtuben och Barncancergalan, i synnerhet för sitt arbete med Youtube-kanalen. Som artist gav Lundell i början av 2010-talet fram till 2016 ut ett flertal svenskspråkiga låtar som Jockiboi.

Vem köpte Jocke och Jonna huset av?

Där framgår att Jocke och Jonnas bolag äger byggnader och mark till ett värde av cirka 9 miljoner kronor. Danjal Kanani som är ekonomiansvarig och suppleant i Jocke och Jonnas bolag bekräftar för Breakit att villan är köpt genom bolaget. ”Vi har hela vår verksamhet där.

Vad har JOZ of Sweden gjort?

Det var i oktober 2019 som Medierna i P1 rapporterade att en utredning kring Joakim Lundell och den tidigare samarbetspartnern Johan Sernebrink, också kallad Joz of Sweden, hade inletts. Förundersökningen gällde bland annat grovt förtal och olaga hot.

Hur mycket omsätter Joakim Lundell?

Nyckeltal 2020-12 (tkr)
Omsättning 20 480
Res. e. fin 3 295
Årets resultat 2 583
Summa tillgångar 20 065

Hur mycket pengar har jockiboi?

Joakim ”Jockiboi” Lundell och Jonna Lundell omsatte 8,7 miljoner med en vinst på nästan 2,7 miljoner för parets bolag. Utdelning hölls på 300 000 kronor från bolaget, som hade lönekostnader på 2,8 miljoner utslaget på fyra personer. Bianca Ingrosso omsatte 6,7 miljoner i fjol.

Är Lundellhuset klart?

Här visar de upp sitt nya drömhus. Det var den tjugonde juli som Jocke och Jonna Lundells nya serie Lundellhuset hade premiär. Nu är renoveringen av makarnas lyxvilla nästintill klar, och det är en stolt Jocke som visar upp sitt nya mansion.

Lundellhuset | Jocke & Jonna om vikten att ha flera inkomstkällor | discovery+ Sverige

Joakim lundell (Jockiboi) Säger hur mycket han tjänar på sin youtube kanal och musiken (Rare video)

HUR MYCKET ÄR MIN GARDEROB VÄRD?

Lämna en kommentar