Hur mycket tjänar jockiboi på youtube?

Hur mycket tjänar Jockiboi?

Månadslön på 62 000 kronor

Det gav paret en utdelning på 300 000 kronor. Bolagets lönekostnader landade på 2,8 miljoner kronor delat på fyra personer, något som Di Digital tidigare har skrivit om. Enligt Skatteverket så tjänade Joakim under 2017 hela 749 100 kronor. Det blir en månadslön på 62 425 kronor.

Vem tjänar mest på Youtube i Sverige?

Therese Lindgren är åter Sveriges största Youtuber, efter att Jocke & Jonna innehaft förstaplatsen under ett par år.

Vad tjänar Jocke och Jonna per är?

Jocke och Jonnas miljonsiffra

Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit. I den nya årsredovisningen kunde bokslutet för helåret 2020 avslöja ett nytt intäktsrekord, detta enligt SvD. Företaget drog in 20,2 miljoner kronor, vilket var nära en fördubbling jämfört med föregående år.

Hur mycket är Jocke och jonnas hus värt?

Joakims och Jonnas lyxhus blev en dyr affär. Nu avslöjar paret vad de betalade för sitt nya hem. ”8,7 miljoner fick vi det för”, skriver Joakim på sin officiella Facebooksida. Youtube-profilerna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, blev nyligen ägare till ett 523 kvadratmeter stort hus i hemstaden Norrköping.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2022?

Parets relation är över

Nu är relationen mellan Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell över, berättar han själv på sociala medier. – Detta är ett gemensamt beslut, skriver han på Snapchat. Youtube-profilerna Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell har gjort slut.

Hur mycket pengar kan man tjäna på Youtube?

Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

Vem tjänar mest på Youtube 2021?

Ryan Kaji – 27 miljoner dollar

Hans kanal drar absolut in det, under tiden, med intäkter för 2021 som toppar på över 27 miljoner dollar, vilket säkerställer att Ryan förmodligen kommer att kunna ta det lugnt under större delen av sina dagar.

Vad söker folk mest på Youtube?

Youtube kommer många gånger främja innehåll som är mer kvalitativt än annat innehåll. En huvudregel som går att använda för att skapa kvalitativt innehåll är att alltid göra ett så bra innehåll som du bara kan, oavsett om det gäller video, text eller något annat medium.

Vem är den rikaste personen i Youtube?

Felix Kjellberg, mer känd under sitt Youtubealias PewDiePie toppar listan på världens rikaste Youtubers med nära 39,9 miljoner fans och en årsinkomst på 97 miljoner kronor.

Vad tjänar Sveriges största Influencers?

34-årig Youtuber och influencer inom livsstil och skönhet. Är med sina 1 miljoner följare på Instagram och över 1 miljon följare på Youtube en av Sveriges största influerare. Har startat skönhetsmärket Indy Beauty, som omsätter över 40 miljoner kronor. Intäkter: 19,3 Mkr.

Hur mycket tjänar en influencer i månaden?

För en microinfluencer som varken är etablerad eller har någon stor räckvidd kan priserna för samarbeten variera mycket. – En influencer som har 5000 tusen följare kan få 1000 kr i ersättning och någon som har 20 000 följare kan få 10 000 kronor i ersättning.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2021?

Efter att tittarna tyckt till vad Joakim Lundell ska få för uppdrag, så prankar Joakim Lundell alla de andra deltagarna i Big Brother med att det är slut mellan han och Jonna Lundell. ”Jag skulle haft sex med honom… jag vill känna hans snopp i min…”

Hur mycket är Lundell huset värt?

Joakim Alexander Lundell bor i en villa i Norrköping. Han bor tillsammans med Jonna Lundell. Hans födelsedag är den 8 oktober. Hans villa är värderad till ca 12 400 000 kr.

Vem betalar Lundellhuset?

2018–2019: Lundellhuset

Ett förlikningsavtal skrevs under i början av 2018 men senare samma år stämde säljarna Jocke & Jonna AB för att ha brutit mot avtalet. I november 2018 dömdes parets bolag att betala 225 000 kronor till de tidigare ägarna av huset.

Är Lundellhuset klart?

Här visar de upp sitt nya drömhus. Det var den tjugonde juli som Jocke och Jonna Lundells nya serie Lundellhuset hade premiär. Nu är renoveringen av makarnas lyxvilla nästintill klar, och det är en stolt Jocke som visar upp sitt nya mansion.

Joakim lundell (Jockiboi) Säger hur mycket han tjänar på sin youtube kanal och musiken (Rare video)

HUR MYCKET TJÄNAR JOCKIBOI PÅ YOUTUBE?!?!? (Jockiboi Tv)

HUR MYCKET TJÄNAR JAG PÅ YOUTUBE EGENTLIGEN? *inte clickbait*

Lämna en kommentar