Hur mycket tjänar jon olsson?

Nu gör de succé på Youtube. Jon Olsson driver en miljonindustri och köpte nyligen en udde för 39 miljoner kronor.

Hur mycket sålde Jon och Janni sitt hus för?

Jon Olsson och Janni Delérs lyxhus ska säljas – för 16,3 miljoner kronor. Drönarbild över lyxhuset. Bloggaren Janni Delér och skidåkaren Jon Olsson ska sälja sitt hus i spanska Marbella. Paret har lagt ut huset för 16,3 miljoner svenska kronor.

Hur mycket omsätter Douchebags?

Jon Olssons väskbolag Douchebags har blivit till något av en växande guldgruva. Under 2020 ökade intäkterna till 166 miljoner norska kronor.

Hur mycket tjänar Janni?

Men Klara är envis och ger sig inte så lätt. – Men ok om vi säger så här: drar du in mer än 500 000 i månaden?, frågar hon. – Ibland, men inte alltid, säger Janni.

Hur mycket omsätter Jon Olsson?

Omsättningen på koncernnivå landade på 121,5 miljoner kronor, att jämföra med 81 miljoner kronor året innan. Det motsvarar en tillväxt på 50 procent. Tillväxten börjar dock mattas av – året innan var tillväxten över 200 procent. Rörelseresultatet landade på 18,2 miljoner kronor, jämfört med 17,5 året innan.

Varför säljer Jon och Janni sitt hus?

Metro Mode. Influencerparet har sålt sitt lyxhus i Marbella och istället slagit till på en egen udde utanför Stockholm. Nu säger paret på sociala medier att de är redo för nya äventyr.

Vad kostade Jon och Jannis tomt?

Gav 39 miljoner kronor för udden

39 miljoner kronor fick paret betala för fastigheten. Udden i Vikingshill i Saltsjö-Boo ligger på 14 640 kvadratmeter.

Vilka företag äger Jon Olsson?

Skidåkaren Jon Olsson Delér har inte bara en miljon följare på Instagram respektive 1,5 miljoner följare på Youtube. Han har också engagerat sig i flera bolagssatsningar, som andrahandssajten Yaytrade, klädmärket C’est Normal och det norska väskmärket Db.

Var kan man köpa Douchebag?

DB (tidigare Douchebags) Outlet hos Stadium Outlet.

Vilka influencers tjänar mest i Sverige?

Bianca Ingrossos, 26, bolag Sammy Holding summerade sitt år 2020 med en vinst på 202 miljoner kronor. Pengarna kommer från olika håll, och kommer investeras på olika sätt. Men något som i alla fall står klart, enligt Expressen, är att Bianca Ingrosso tagit ut 57,8 miljoner kronor från sitt eget holdingbolag.

Vad tjänar Sveriges största influencers?

34-årig Youtuber och influencer inom livsstil och skönhet. Är med sina 1 miljoner följare på Instagram och över 1 miljon följare på Youtube en av Sveriges största influerare. Har startat skönhetsmärket Indy Beauty, som omsätter över 40 miljoner kronor. Intäkter: 19,3 Mkr.

Vad kostar Jon och Jannis hus i Marbella?

Bloggprofilen Janni Delér, 26, och skidåkaren Jon Olsson, 34, har lagt ut sitt hus i Marbella till försäljning. På Jons Instagram lade han under måndagen ut en bild på huset med texten “Casa Camo for sale!”. I samma inlägg avslöjar han även vad utgångspriset blir – hisnande 1,7 miljoner euro.

Hur mycket såldes Jon Olssons hus för?

Jon Olsson och Janni Delér köper lyx-ställe i Sverige för 39 miljoner kronor. Influencerparet Jon Olsson och Janni Delér har köpt sig ett hus i Sverige. Stället ligger i Nacka och gick loss på 39 000 000 kronor.

Vart har Jon Olsson köpt hus?

Parets senaste projekt, utöver villan på Cypern, är ett sommarhus här i Sverige. De har köpt en egen udde i Nacka, Stockholm, på hela 14 640 kvadratmeter. En tomt som ska ha kostat runt 39 miljoner kronor.

How much Jon Olsson makes on Youtube

Vad tjänar jag på YouTube med 15 000 prenumeranter?

Kärlekssagan om hur Jon Olsson och Janni Delér träffades | Parneviks

Lämna en kommentar