Hur mycket tjänar linn ahlborg?

Förra året hade Linn nämligen en förvärvsinkomst på 534 300 kronor vilket ger en månadslön på omkring 44 525 kronor. Hon hade även ett överskott av aktiv näringsverksamhet på 268 758 kronor. Men det stannar inte där. Hennes företag har även tillgångar på 9,2 miljoner.

Hur mycket kostar Linn Ahlborgs lägenhet?

Lägenheten är en tvårummare på nästan 60 kvadratmeter och enligt information från Booli.se gick Linns lägenhet på cirka 6 miljoner kronor. Bostadshuset har blivit rejält omskrivet i både svenska och utländska medier och i det lyxiga huset finns även rejäla penthousevåningar.

När tjänar Linn Ahlborg sin första miljon?

Hon tjänade sin första miljon redan 2017 och då var hon inte ens 18 år fyllda. Hon har haft flera stora samarbeten bland annat med Nordicfeel och NA-KD. Du kan följa henne via YouTube men också via hennes blogg och Instagram. I nuläget har hon över 400 000 följare som prenumererar på hennes YouTube-kanal.

Var bor Linn Ahlborg?

Linn Ahlborg är boende i Stockholm på Torsplan 8 lägenhet 2102 i Stockholm.

Hur många år är Linn Ahlborg?

22 år (4 september 1999)

Hur mycket tjänar Youtubers i månaden?

Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

Vilka Youtubers tjänar mest i Sverige?

Therese Lindgren är åter Sveriges största Youtuber, efter att Jocke & Jonna innehaft förstaplatsen under ett par år.

Vem tjänar mest på Youtube 2021?

Ryan Kaji – 27 miljoner dollar

Hans kanal drar absolut in det, under tiden, med intäkter för 2021 som toppar på över 27 miljoner dollar, vilket säkerställer att Ryan förmodligen kommer att kunna ta det lugnt under större delen av sina dagar.

Hur gammal är Linn Ahlborgs bror?

Det är hennes bror William, 22, som i november blir pappa tillsammans med sin flickvän Jennifer Dolleris, 24. Paret har varit tillsammans i lite över ett år, och Jennifer gav beskedet till omvärlden på sin Instagram.

Vilket år är Linn Ahlborg född?

4 september 1999 (ålder 22 år)

Hur blev Linn Ahlborg känd?

Började med Youtube 2013

Den första Youtubevideon som ligger på Linns kanal publicerades redan 2013, men Linn började blogga redan i 10-årsåldern. På sin kanal lägger hon upp vloggar, modevideos, och ibland mukbangs. Sedan hennes tidiga tonår har Linn blivit en mycket älskad och omtyckt svensk mediaprofil.

Hur mycket pengar tjänar Linn Ahlborg på Youtube 2018

LINN AHLBORG SINGEL! #ClueeNews PONTUS RASMUSSON SVAR PÅ KRITIKEN.. LUCAS Avslöjar SINA INTÄKTER!

Hur mår jag egentligen..?

Lämna en kommentar