Johanna möller vad hände?

Den 21 augusti 2017 döms Johanna Möller till livstids fängelse för anstiftan till mord på sin pappa. Mohammad Rajabi döms till 14 års fängelse för mord och mordförsök. Johanna Möller döms även av tingsrätten för att ha mördat sin make, som hittades död i vattnet utanför sommarstugan 2015.

Vad hände med Johanna Möllers tvillingar?

Den 3 augusti 2016 larmades polisen till en sommarstuga utanför Arboga. I bostaden hittades en 68-årig man död, medan hans fru, som själv ringt SOS Alarm, anträffades svårt skadad. Bakom dådet låg parets egna dotter Johanna Möller och hennes pojkvän Mohammad Rajabi, vilka bägge två dömdes för mord och mordförsök.

Kan Johanna Möller vara oskyldig?

Enligt domen är det Johanna Möller som kört bilen till föräldrarnas sommarstuga kvällen för dådet, tillsammans med Rajabi, som då ska ha blivit beordrad att genomföra mordet. Johanna Möller har under åren stått fast vid att hon är oskyldig.

Vart kan man se dokumentären om Johanna Möller?

Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna (säsong 1)
  • 3 x 45 min.
  • Viaplay.
13 jan. 2022

Vad hände med Mohammad rajabi?

Johanna Möller friade till Mohammad Rajabi

Men paret dömdes till slut för mordet och mordförsöket: Johanna Möller till livstids fängelse och Mohammad Rajabi till 14 års fängelse och utvisning.

När frisläpps Johanna Möller?

Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” har premiär 13 januari på Viaplay och släpps i tre delar. Johanna Möllers expojkvän Mohammad Rajabi dömdes till 14 års fängelse för mord och mordförsök.

Vad var Johanna Möllers motiv?

Polisen drog under utredningen slutsatsen att Johanna Möller förmått Mohammad Rajabi att mörda föräldrarna. Motivet var en konflikt om pengar. Historien tog ytterligare en vändning när en gammal utredning kring Möllers ex-mans död öppnades upp på nytt. Exmaken drunknade mystiskt sommaren 2015.

Hur många barn har Johanna Möller?

Johanna Möller är sexbarnsmamma, och får träffa sina barn emellanåt på anstalten.

Är Johanna Möller fri?

2017 dömdes Rajabi till 14 års fängelse, för mord och försök till mord, medan Möller fick livstidsfängelse för anstiftan till mord på sin pappa, och dessutom dömdes för att ha mördat sin make. I hovrätten 2018 frikändes Johanna Möller för mordet på maken, men resten av tingsrättens dom slogs fast.

Vem skyller Johanna Möller på?

Johanna Möller dömdes till livstids fängelse för mord och mordförsök på sina föräldrar, men har alltid hävdat sin oskuld. I dokumentärserien ”Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” pekar Arbogakvinnan istället ut en nära anhörig som medskyldig till mordet.

Vilken kanal visar Johanna Möller?

21 april har dokumentärserien om fallet med Johanna Möller premiär på TV3.

Kan man se på Viaplay gratis?

För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du två veckor helt gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama.

Hur många avsnitt är Johanna Möller?

Nils Bergman från Rättegångspodden i en serie på sex delar om Johanna Möller och hur det gick till när hon blev en del av svensk kriminalhistoria.

Hur dödade Johanna Möller sina föräldrar?

Både tingsrätten och hovrätten dömer henne till livstids fängelse för mord på pappan Göran Möller, mordförsök på mamman Anki Möller samt en rad andra mindre allvarliga brott. Rajabi som erkänt att han utfört sommarstugemordet döms till 14 års fängelse och utvisning.

Var är Mohammad rajabi?

Mohammad Rajabi sitter idag på Tidaholm

Efter domen ville Mohammad Rajabi placeras på Salberga, men Kriminalvården gav honom avslag. ”Anstalten Tidaholm bedöms vara lämplig anstalt som tillhandahåller passande säkerhet och sysselsättning samt bedöms lämplig ur klientkonstellationshänseende.”

När mördades Göran Möller?

Sent på kvällen den 7 augusti blev Göran Möller och hans hustru Anki Möller brutalt angripna när de låg och sov i sin sommarstuga i Arboga. Göran Möller mördades med kniv och hans hustru överlevde med svåra skador efter att ha fått ett stort antal knivhugg.

”Hon valde att offra sin familj” | Johanna Möller | A Viaplay Original

Sveriges mest hatade kvinna! Johanna Möller DEL 1 – TRUE CRIME

”Finns det något annat du håller inne på?” | Johanna Möller | A Viaplay Original

Lämna en kommentar