Kim wall vad hände?

Han uppger inte längre att Kim Wall dog av en tung lucka i huvudet, i stället ska hon ha dött av koloxidförgiftning vid en tidpunkt när hon var nere i u-båten och han själv på däck. Han erkänner också att han styckat kroppen. Enligt polisen ska Kim Wall ha tillfogats sticksår i nedre delen av bålen.

Vad hände med Kim Wall i ubåten?

Peter Madsen har haft flera förklaringar till hur Kim Wall skulle ha dött på båten. Inledningsvis hävdade han att hon hade fått en 70 kilos tung lucka i huvudet, men ändrade sig sedan till att Kim Wall dog av en kolmonoxidförgiftning som uppstod genom ett fel på ubåten.

Vad hittade man av Kim Wall?

Under dykningar på fredagen hittade man förutom kroppsdelar också kläder och en kniv i olika påsar, berättade förundersökningsledaren Jens Møller på en presskonferens på lördagsförmiddagen. Dykningarna utfördes utanför Avedøre Holme, ungfär en och en halv kilometer från den plats där Kim Walls torso tidigare hittades.

Vad hände med Madsens ubåt?

Mordet ägde rum ombord på Madsens ubåt UC3 Nautilus. Nu har ubåten förstörts, enligt Danmarks radio. När Peter Madsen dömdes till livstids fängelse för att ha mördat Kim Wall beslutade rätten också att Madsens ubåt, där brottet begicks, skulle förstöras.

Vilken dag hittades Kim Walls huvud?

12 augusti häktades Madsen misstänkt för ”vållande till annans död under särskilt försvårande omständigheter”, Ett genombrott i utredningen kom 21 augusti då en torso, utan armar, ben och huvud, hittades vid Amagers sydkust som kunde DNA-matchas med Wall varefter Madsen omhäktades misstänkt för mord.

Vad jobbade Peter Madsen med?

Han dömdes 2018 till livstids fängelse för mordet på den svenska journalisten Kim Wall. Han gjorde sig dessförinnan ett namn som privat konstruktör och utvecklare av raketmotorer, raketbränsle och ubåtar.

Ubåtsmordet: ”Jag mådde illa när jag insåg vilka enorma grymheter Kim Wall tros ha fått genomli

Nya uppgifter om Kim Wall: ”Man har hittat huvudet” – Nyhetsmorgon (TV4)

Dokumentär Mordet På Kim Wall #522

Lämna en kommentar