Only fans vad är det?

Vad gör man på OnlyFans?

OnlyFans är en plattform för innehållsdelning med säte i London. Den grundades av Timothy Stokely och är endast en webbplats utan några officiella appar. Kreatörer kan använda den för att erbjuda videor, foton och till och med chanser att chatta enskilt mot ett pris. Den är populär inom vuxenunderhållningsindustrin.

Hur mycket pengar kan man tjäna på OnlyFans?

I dokumentären Pornfluencers – som även SvD skrivit en artikel om – så uppger Amanda Bredén att hon tjänar 220 000 kr i månaden på Onlyfans.

Vilka kändisar har OnlyFans?

Här är stjärnorna på Onlyfans

Bakom betalväggarna på Onlyfans finns också numera fotomodellen Blac Chyna, ”Love island”-deltagaren Megan Barton Hanson, fotomodellen Danielle Lloyd och tv-presentatören Kerry Katona, tidigare sångerska i gruppen Atomic Kitten.

Kan man vara anonym på OnlyFans?

Vilka är med i Onlyfans.com

Vem som helst kan följa en kreatör på Onlyfans, så länge ett betalkort registreras. De som säljer behöver dock registrera sig med legitimation. Väl registrerade kan både kreatörer och följare välja att vara anonyma.

Hur mycket kostar OnlyFans?

Behöver vara stor på andra plattformar

Men det är inte många som följer efter. I skrivande stund har hon 34 prenumeranter på Onlyfans. De betalar 26 dollar, motsvarande 224 kronor, var i månaden för Filippas inlåsta material.

Hur man kan tjäna pengar snabbt?

7 sätt att tjäna pengar snabbt hemifrån
  1. Fyll i betalda undersökningar. Om du vill tjäna pengar snabbt hemifrån, då kan du fylla i undersökningar på internet. …
  2. Sälja gamla kläder och prylar på nätet. …
  3. Spela poker. …
  4. Hyr ut din lya på Airbnb. …
  5. Upptäck gigekonomin på nätet. …
  6. Designa hemsidor. …
  7. Bli produkttestare hemifrån.

Hur mycket tjänar Amanda breden?

Tjänar 300 000 kronor i månaden – på nakenbilder

En av dessa är svenska Amanda Bréden, 29. Hon bor i Båstad, med sin sambo Max, sina två söner och hunden Lexie. En helt vanligt småstadsfamilj kan man tycka vid första anblick, men hennes yrke tillhör inte de vanligaste.

Vem har mest följare på OnlyFans?

För närvarande har Blac Chyna flest följare på OnlyFans. Med 16,2 miljoner följare tjänar hon 20 miljoner dollar varje månad.

Har Tova Helgesson OnlyFans?

Tova har skaffat Onlyfans vilket är en sida där man lägger upp lättklädda/nakenbilder mot betalning. För att ha tillgång till hennes bilder måste man betala 200 kr varje månad.

Hur hittar man folk på OnlyFans?

Hur man hittar någon på OnlyFans med riktiga namn

För att använda den behöver du bara skriva in skaparens namn, men du kan också ange deras användarnamn eller nyckelord. En snabb sökning ger en lista med profiler som stämmer överens med din beskrivning.

HUR MYCKET TJÄNAR JAG PÅ ONLYFANS? // SVARAR PÅ ERA FRÅGOR

Sandra försörjer sig genom omdiskuterade sajten Onlyfans – Malou Efter tio (TV4)

OnlyFans mi-a schimbat viața, câți bani câștig ? PODCAST FARA FILTRU 3

Lämna en kommentar