Sara wedlund vad gör hon idag?

Efter 2003 finns som sagt inga uppgifter om vad hon gör eller hur det går för henne. Vi kan bara hoppas att hon har det bra och att hon hittade något annat meningsfullt att sysselsätta sig med.

Vad har hänt med Sara Wedlund?

Sara Wedlund har avlidit, 45 år gammal, vilket Sportbladet var först med att rapportera. Hon var en av Sveriges främsta långdistans- och terränglöpare genom tiderna och fick sitt stora genombrott i mitten av 1990-talet.

Hur dig Sara Wedlund?

Sara fick tidigt problem med ätstörningar, något som hon sedan kämpade mot med stöd av familj och vänner samt med stöd av den medicinska expertis som fanns att tillgå. 1995 kom Sara från nästan ingenstans och klev fram som den mest populära deltagaren i friidotts-VM i Göteborg.

Hur gammal blev Sara Wedlund?

45 år (1975–2021)

Vad dog Sara Wedlund AB?

Hon säger också att hon inte är frisk från anorexin. I min text om henne skriver jag att jag hoppas hon hittat något meningsfullt att sysselsätta sig med. Vi vet inte varför eller hur hon dog, men nu finns hon inte mer. Av allt jag skrivit om tillhör inlägget om Sara Wedlund ett av de mest lästa.

Vilken sjukdom hade Sara Wedlund?

Drabbades av skador och anorexi

På senvintern 1997 halkade långdistanslöparen olyckligt på en isfläck och skadade sig samtidigt som uppgifterna om hennes ätstörningar intensifierades. Medan sportjournalister har sökt henne för intervjuer i nästan 20 år har Sara Wedlund hållit sig undan strålkastarljuset.

Sportnytt (SVT 1995-08-10)

Finnkampen genom tiderna

Ted Gärdestad Intervju 1994

Lämna en kommentar