Tantrasex vad är det?

Vad är svart tantra?

Vit, röd och svart tantra

Ovanpå detta pratar man också om vit (meditativ, asketisk), röd (sexuell) och svart (magisk och sinnesmanipulerande) tantra. Det finns asketiska grenar och det finns mer anarkistiska varianter. Det finns också, kanske lite otippat, rena celibatvarianter av tantra.

Vad betyder Tantrakurs?

Tantra, som betyder sammanvävd, är en gammal indisk filosofi om kopplingen mellan sexualitet och andlighet. På senare år har kurser i tantra blivit allt populärare i Sverige. Man utgår från att kroppen är ett tempel och en väg att uppleva det gudomliga.

Vad är Tantraövningar?

Det handlar nämligen om att få en djupare kontakt med sig själv och lämna självmedvetenhet, osäkerhet och oro bakom sig. Grunden ligger i andningen, som ska ge mer energi och ökad känslighet. Här är 6 övningar du kan göra själv eller tillsammans med en partner.

Vad är tantra vecka?

Det här är en träningsarena för alla underbara människorna i sin längtan efter närhet och kärlek. Den här tantrakursen är för dig som vill vakna upp till storheten över vad livet är och att sex kan vara livets vackraste väg till kärlek, hälsa och andlighet.

Vad är tantrisk meditation?

Klassisk meditation från tantra och zen visar på detta alternativ. Den tantriska meditationen ryms bl a i ritualen. Den tantriska ritualen består av metoder som hela tiden upptar sinnet, så att tankarna kan göra vad de vill och driva förbi i bakgrunden. Det finns ingen anledning att bekämpa dem, man har annat att göra.

Vad är tantra Festival Wikipedia?

En tantrafestival i slutet av juli 2021 har lett till ett massivt utbrott av coronavirus där av cirka 500 deltagare över 100 smittades. Utbrottet har fört till norska restriktioner för gränspassering från Värmland och till hård politisk kritik mot kursgårdens ledning.

Vad gör man på Tantrakurs?

Energiflöden och chakran. tantriska sexet aktiverar dina chakran och förflyttar energi i hela din kropp. Genom träning kan man gradvis lära sig behärska och kontrollera sin energi, även den sexuella. Både män och kvinnor kommer därför att lära känna även sin sexualitet på ett djupare plan med hjälp av tantra.

Tantrisk sexualundervisning del 1

Erik Adelsohn lämnade vd-jobb för tantrasex – ”Vi gjorde allt” – Malou Efter tio (TV4)

Testa vad tantra är

Lämna en kommentar