Telia vad kan jag få?

Vilken hastighet kan jag få via olika infrastrukturer?
Typ Infrastruktur Maxhastighet (Mbit/s)
Fast VDSL 60 Mbit/s
Fast Radiolänk 100 Mbit/s
Fast Kabel-tv 1 200 Mbit/s
Fast Fiber 10 000 Mbit/s

2 rader till

10 apr. 2022

Vad har jag för abonnemang Telia?

Klicka på brevsymbolen för att skicka ett sms. Skriv surfmängd i textfältet om du har ett mobilt bredbandsabonnemang. Skicka det till 4466.

Vilken hastighet kan jag få?

Vilken hastighet kan jag få via olika infrastrukturer?
Typ Infrastruktur Maxhastighet (Mbit/s)
Fast VDSL 60 Mbit/s
Fast Radiolänk 100 Mbit/s
Fast Kabel-tv 1 200 Mbit/s
Fast Fiber 10 000 Mbit/s

2 rader till

10 apr. 2022

Vem äger fibernätet i mitt område?

Om du bor i en enskild fastighet

Ta reda på om det finns bredband i ditt område, till exempel med hjälp av Post- och telestyrelsens tjänst Bredbandskartan. Ta reda på om det går att ansluta din fastighet. Det gör du genom att kontakta nätägaren eller tjänsteleverantören.

Hur länge har Telia kundtjänst öppet?

Du kan också begära en snabbare öppning, förtursöppning, så snart du har betalat. Vill du ha förtursöppning ringer du på telefon 0771-194000 (privatkund) eller 0771-198800 (företagskund). Öppettiderna är vardagar 08-17 (privatkund) och 08-16 (företagskund) och din förtursöppning kommer att hanteras inom 8 arbetstimmar.

Hur kollar man sitt Saldo?

Nedan ser du operatörernas respektive nummer du kan ringa för att kolla saldot
  1. Comviq: *111#
  2. Halebop: *101#
  3. Hallon: *401#
  4. Telenor: *121#
  5. Telia: *121#

Hur kan man se hur mycket surf man har använt?

Android. För att se dataanvändning i Android gå in på huvudmenyn, välj Inställningar och tryck på Dataanvändning. Här hittar du en sammanställning över både total datamängd för en viss period och dataanvändning per app. Du kan också själv välja för vilken tidsperiod du vill se mängden dataanvändning.

Är 100 10 Mbit s bra?

100/10 Mbit/s – Passar dig som vill ladda ner bilder och musik, titta på streamad film eller spela spel online. 100/100 Mbit/s – Passar dig som vill ladda ner bilder och musik, titta på streamad film eller spela spel online och ofta laddar upp stora filer (t. ex: foton och videos).

Vad menas med uppladdningshastighet?

Uppladdningshastigheten bestämmer med vilken hastighet du kan skicka data, vilket påverkar hur snabbt du t ex kan ladda upp och skicka filer, bilder mm. via mejl. Uppladdningshastigheten mäts i Mbit/s.

Hur snabbt kan man laddar ner med 100mbit?

Vill du exempelvis räkna ut nedladdningstiden för en fil på 100 MB med ett bredband på 100 Mbit/s delar du hastigheten (100 Mbit/s) med 8. Detta blir då 12,5 MB/s. Därefter delar du storleken på filen (100 MB) med 12,5 MB/s. Nedladdningstiden blir då totalt 8 sekunder.

Kan man se om man har fiber?

Ta reda på om det går att ansluta din fastighet

Kontakta nätägaren eller bredbandsleverantören för att undersöka om det går att ansluta din fastighet till fiber och för att ta reda på när kommer fiber till dig.

Vart går min fiber?

Ledningskollen är en tjänst som gör grävarbeten enklare och snabbare för alla inblandade. Du som ska gräva på den egna tomten eller fastigheten kan använda Ledningskollen för att snabbt och enkelt få besked om var ledningar och kablar är nergrävda.

Har fiber indraget?

Se om du kan få bredband via fiber på din adress!

Om din bostad inte redan har en fiberuppkoppling kan du, beroende på hur och var du bor, få fiber indragen.

Har Telia Seniorrabatt?

Seniorrabatt hos Telia är något som du som är senior och har fyllt 55+ har tillgång till. Seniorrabatten du har tillgång till hos Telia gör att du kan få ta del av olika delar av Telias tjänster till rabatterat pris.

Är det gratis att ringa 90200?

Varje samtal kostar dock 199 kronor, vilket låter högt med tanke på att support kring Telias produkter och tjänster ska vara gratis om man ringer de vanliga supportnumren 90200 eller 90400. – Det är fortfarande gratis och har man sådana problem ska man absolut ringa dit.

Vem har 90200?

90 200 – Telia Kundtjänst & Kundservice telefon.

Så får du bättre wifi hemma

Så här fungerar Telia Tv

Telia Play – så kommer du igång.

Lämna en kommentar