Vad är aftonbladet?

Kan man lita på Aftonbladet?

Ingen kan längre lita på innehållet i Aftonbladet, men å andra sidan är det ändå nästan ingen som har högt förtroende för tidningen. I Medieakademins förtroendebarometer ligger Aftonbladet i den absoluta botten och det har den gjort länge.

Vad gör Aftonbladet?

Sveriges största nyhetsapp: Aftonbladet

Här håller du dig snabbt och enkelt uppdaterad om vad som händer i din kommun, Sverige och i hela världen.

Är Aftonbladet gratis?

Om du har en Android-mobil har du alltid tillgång till Aftonbladets hela mobilanpassade innehåll snabbt genom att hämta nya Aftonbladet-appen.

Hur får Aftonbladet pengar?

Aftonbladets verksamhet finansieras bland annat av lösnummerförsäljning och annonsintäkter.

Kan vi lita på våra nyheter?

Alla kan luras av vinklade och falska nyheter. Det bästa sättet att avgöra om nyheter går att lita på eller ej är att följa vissa vetenskapliga principer och hantera nyheter på samma sätt som professionella faktagranskare.

Vad är dåligt med Aftonbladet?

Förutom att tidningen håller mycket låg kvalitet och sanningshalten är snudd på obefintlig så ringer de var annan dag och ska sälja annonser för fantasipriser. Skulle inte vilja ha en helsida i er tidning även om jag fick det gratis. Sluta upp med att trakassera mig!!

Vad kostar ett lösnummer av Aftonbladet?

Från och med nu på måndag den 11/1 är priset på Aftonbladet 27 kronor måndag-torsdag och 29 kronor fredag-söndag. Tidigare har Aftonbladet tagit 26 kronor måndag–torsdag respektive 28 kronor fredag-söndag.

Hur kan man skriva till Aftonbladet?

Men du kan naturligtvis också ta kontakt med oss på flera sätt.
  1. Mejl: tipsa@aftonbladet.se.
  2. SMS/MMS: 71000.
  3. Tipstelefon: 08 411 11 11.
  4. På webben: http://www.aftonbladet.se/tipsa/ Startsida.

Vilka källor använder Aftonbladet?

Så hanterar vi källor
  • Aftonbladet strävar efter att hämta information från förstahandskällor. Antingen genom egna intervjuer på plats på fältet, över telefon eller direkt från trovärdiga källor. …
  • Vi citerar även andra, etablerade och som vi bedömer trovärdiga, medier. …
  • Källskyddet är heligt för oss.
19 okt. 2016

Kan inte öppna Aftonbladet?

Gå in på www.manager.aftonbladet.se. Tryck på F12, sedan kugghjulet (settings) nere i högra hörnet. Sedan kryssar du i ”Disable cache (while DevTools is open)” under General och uppdaterar www.manager.aftonbladet.se och kryssar bort Disable cache när det uppdaterat klart.

Varför fungerar inte Aftonbladet på Apple TV?

Prova att titta på en annan enhet via samma wifi eller mobilnätsanslutning. Om det inte fungerar kontaktar du din internetleverantör för att se om det finns ett problem med ditt nätverk. Om andra använder Apple TV+ eller Apple TV-kanaler kontrollerar du att det inte överstiger gränserna för streaming på flera enheter.

Kan inte läsa Aftonbladet på min Ipad?

Problem i Safari: Gå in under historik och välj rensa historik, det räcker med att rensa i dag och i går. I mobilen klickar du på den lilla boksymbolen näst längst ut till höger i nederkanten och väljer rensa. Problem i Chrome: I Chrome väljer du historik och visa fullständig historik och sen rensa webbinformation.

Hur mycket får Aftonbladet i presstöd?

Redaktionsstödet 2021: Här är de 12 mediehusen som plockar hem mest stödpengar. Expressen och Aftonbladet beviljas 3,5 miljoner kronor vardera i redaktionsstöd. 106 mediebolag får dela på 91 miljoner kronor i redaktionsstöd, som mediestödsnämnden delar ut för i år.

Hur får tidningar tag på sina nyheter?

Varifrån får ni alla nyheter? Svar: Nyheterna kommer från många olika källor: nyhetsbyråer här hemma och utomlands, tips, brev och handlingar, tv, radio, andra tidningar och inte minst från journalisternas egna kontaktnät.

Hur mycket betalar Aftonbladet för tips?

Arvoden betalas ut som lön så snart som möjligt. En gång i månaden utser Aftonbladets redaktion månadens nyhetsbild/ video som belönas med 10.000 kronor.

Krigsrapporten 8 maj: Så firar Putin segerdagen – trots att soldaterna är i Ukraina

Krigsrapporten 12 maj: Missilattack mot flygplats i Ukraina

Johnny Depp vs. Amber Heard-rättegången – detta har hänt

Lämna en kommentar