Vad är airtag?

Vad gör en AirTag?

Hur funkar den? Din AirTag skickar ut en säker Bluetooth-signal som kan upptäckas av enheter i närheten i Hitta-nätverket. Dessa enheter berättar för iCloud var din AirTag finns, och sedan kan du öppna appen Hitta och se det på kartan. Hela processen är anonym och krypterad för att skydda din integritet.

Hur lång räckvidd har AirTag?

Anslutning: Bluetooth, använder ultra wideband för att hittas nära. Räckvidd: Globalt (med Hitta-nätverket), upp till 100 meter med bluetooth (utomhus under optimala förhållanden), 5–10 meter med U1 inomhus. Mått: 31,9 mm diameter, 8 mm tjocklek. Vikt: 11 gram.

Kan andra se min AirTag?

Om du tror att någon använder en AirTag eller en annat föremålsspårare för att spåra din plats kan du skanna för att försöka hitta den. Om appen upptäcker en AirTag eller en kompatibel föremålsspårare som är nära dig i minst 10 minuter så kan du spela upp ett ljud för att hitta den.

Hur länge räcker batteriet i en AirTag?

AirTag använder ett vanligt knappcellsbatteri, CR2032 som enkelt kan bytas själv. Batteritiden är beräknad till mer än ett år, och din iPhone talar om när det är dags att byta batteriet.

Kan flera se samma AirTag?

Om du har fler än en AirTag ska du se till att endast en är nära din enhet åt gången. Om din AirTag fortfarande inte ansluter till din enhet ska du nollställa din AirTag.

Hur många AirTags kan man ha?

Apple har lagt in en begränsning på hur många AirTags du får registrera. Det maximala antalet är 16 stycken på samma Apple ID.

Varför låter AirTag?

Enligt Apple, en AirTag som inte är nära användaren som registrerade den under en längre tid också spelar ett ljud när det flyttas, för att varna någon i närheten och därmed kunna hittas lättare, även om personen inte har en Apple-enhet.

Hur Hitta AirTag?

Hitta dina nycklar, din plånbok och mer med AirTag
  1. Öppna appen Hitta och tryck sedan på fliken Föremål.
  2. Välj den AirTag du vill hitta och tryck sedan på Hitta . …
  3. Följ anvisningarna på skärmen och gå runt på platsen tills din iPhone ansluter till din AirTag.
  4. Din iPhone visar avståndet och riktningen till din AirTag.
19 juli 2021

Hur ser en AirTag ut?

Airtag är en liten bricka, tre centimeter i diameter som du kan lägga i väskan eller fästa på till exempel nyckelknippan eller väskan och på det sättet få positionen för dessa prylar i Apples Hitta-app. För att kunna använda Airbag krävs alltså en Iphone eller Ipad med Ios 14.5 eller senare.

Hur byter man batteri på Apple AirTag?

Så här byter du ut batteriet i din AirTag
  1. Tryck ned på batterihöljet i polerat rostfritt stål på AirTag-enheten och vrid moturs tills höljet slutar rotera.
  2. Ta av höljet och ta ut batteriet.
  3. Sätt i ett nytt CR2032 litium 3V-knappcellsbatteri (finns i de flesta elektronik- och matbutiker) med pluspolen uppåt.
22 juli 2021

Vi kollar in Apples Airtag och tillbehör!

Hur man aldrig tappar bort något, svaret är Airtag.

AirTag – ett måste för den slarvige

Lämna en kommentar