Vad är anonymous?

Finns Anonymous på riktigt?

Överlag består Anonymous av personer som är välbekanta med internetkulturen, vissa av dem också med mycket god hackerkunskap. På grund av den nästintill obefintliga organisationen finns heller inga krav på kunskap eller liknande för att bli medlem, man väljer att engagera sig, och gör det i Anonymous namn.

Vad hände med Anonymous?

Hacker-kollektivet Anonymous ställer sig på Ukrainas sida efter Rysslands invasion. Sedan i fredags har flera statliga hemsidor hackats – och gruppen arbetar aktivt för att fortsätta hålla sajterna nere.

Vad kan Anonymous göra mot Ryssland?

Nu hotar Anonymous med att under de kommande 48 timmarna offentliggöra 35 000 filer som innehåller hemliga överenskommelser. Centralbanken har till uppgift att skydda den ryska rubeln, som fallit tungt sedan Rysslands invasion i Ukraina inleddes.

I vilken världsdel ligger Ryssland?

Ryssland, som med sin yta på 17 075 200 kvadratkilometer är världens största land, sträcker sig över så gott som hela den norra delen av den eurasiska superkontinenten, från Östersjön i väster till Berings sund i öster. Den ligger således både i Europa och Asien (gränsen mellan världsdelarna går via Uralbergen).

10 fakta du antagligen inte visste om Anonymous

Anonymous Explained: Everything You Need To Know About The Hacktivist Group

What Is Anonymous?

Lämna en kommentar