Vad är anyfin?

Är Anyfin seriöst?

Finns egentligen inget dåligt att säga om Anyfin då deras verksamheter går ut på att sänka dyra låne- och kreditkostnader som privatpersoner redan har. Man får snabbt besked, det är väldigt enkelt att ansöka och verkar fungera problemfritt utifrån de recensioner som finns att läsa.

Hur fungerar Anyfin?

Vi betalar av din skuld hos din gamla kreditgivare och flyttar den till Anyfin istället. Det kan ta 2–3 dagar innan pengarna kommer in, så bli inte orolig om din skuld fortfarande syns hos den gamla kreditgivaren ett tag. Sen är du kund hos Anyfin och betalar till oss, med lägre ränta och utan onödiga avgifter.

Är Anyfin gratis?

3. Kostar Anyfin något? Nej, appen är helt gratis att både ladda ner och använda! Du får alla grymma funktioner free of charge.

Hur tjänar Anyfin pengar?

Hur tjänar Anyfin pengar? Det vi tjänar pengar på är räntan vi tar ut på de krediter vi omfinansierar, precis som många andra. Skillnaden är att vi inte har några mellanhänder och nöjer oss med lite mindre betalt. Det gör att vi både kan tjäna pengar själva, samtidigt som vi kan hjälpa många betala lite mindre.

Är Anyfin bättre än Klarna?

Orsaken att Anyfin kan ta över delbetalningar och erbjuda bättre ränta är att de har individuell räntenivå. Klarna har samma ränta för alla (19,90 %) oavsett hur god ekonomi som du har. Anyfin har istället individuell ränta (3,95 % – 19,90 %) som avgöras av dina ekonomiska förutsättningar.

Hur mycket sänker Anyfin?

Vi kan hjälpa dig att sänka räntan på dina delbetalningar, kreditkortsräkningar och privatlån. Hittills har vi sänkt vår användares effektiva ränta med i snitt 54 %. Det motsvarar framtida besparingar på ca 250 miljoner kronor.

Vad är räntan på Anyfin?

Räntan är för närvarande 0,80 %. Räntan bestäms av vår partnerbank och kan ändras över tid. Du har möjlighet att göra uttag och insättningar när och hur ofta du vill, utan några avgifter.

När dras pengar från Anyfin?

Pengarna dras tillbaka automatiskt samma dag du får lön på ditt konto. Hur ansöker jag om Bryggan? Ansökan görs i Anyfin-appen och du skriver under med mobilt BankID.

Vad tycker folk om Anyfin?

Väldigt enkelt och smidigt. Väldigt enkelt och smidigt! Bra service och går snabbt att få besked.

Hur tar jag bort Anyfin?

Du kan alltid nå oss för frågor kring gällande dataskydd och personuppgifter genom att kontakta oss på privacy@anyfin.com. Denna Integritetspolicy gäller när Anyfin tillhandahåller tjänster till dig via webb, telefon, app eller andra digitala kanaler.

Kan man lita på Anyfin?

Anyfin särskiljer sig från andra långivare, de ger nämligen inte ut några kontantlån, utan löser endast in existerande skulder och krediter. De riktar sig till de som har tidigare skulder och krediter med höga räntor.

Hur mycket kan man samla hos Anyfin?

Hos Anyfin kan du samla lån och krediter på upp till 200 000 kronor. Du lånar alltså inte pengar hos Anyfin, utan samlar dina lån och delbetalningar för att sänka din ränta. Vilket företag använder Anyfin för kreditupplysning?

Så funkar Anyfin | Sänk räntan. Slipp fakturaavgiften.

Isabella x Anyfin

HUR MAN GÖR 1kr till 10 000kr! (Del 1)

Lämna en kommentar