Vad är bb cream?

Vad är skillnaden mellan CC och BB-Cream?

CCcream står för Colour Correction Cream och som namnet indikerar jämnar en CCcream ut ojämnheter i hudens färg. Detta är med andra ord en mer täckande kräm än kusinen BBcream.

Vad gör en CC Cream?

CC-krämerna är en vidareutveckling av BB och ska fungera som fuktkräm, primer, lättare foundation och solskydd – på samma gång. En CC-kräm ska med andra ord ha alla de multifunktioner som en BB-kräm har, men i ännu högre grad.

Vad är Color Correcting Cream?

CC Color Correcting Cream är en lätt, medeltäckande flytande foundation som reducerar rodnad och jämnar ut huden så att den blir naturligt strålande. Sammansättningen är berikad med nordiska lingon som jämnar ut hudtonen och återfuktande nordiskt källvatten.

Hur lägger man på CC Cream?

Hur använder man CC cream – applicera produkten rätt

Börja gärna med en fuktkräm och låt den sjunka in i huden lite innan du använder CC cream. Sedan är det bästa sättet att applicera produkten med en pensel eller med fingrarna.

Vad är bäst BB Cream eller CC-Cream?

En CCcream har samma egenskaper som BBcream men har högre SPF och är mer täckande. Som namnet skvallrar om så är den dessutom färgkorrigerande, krämen jämnar ut hudtonen. Perfekt för dig som en ojämn hudton, med till exempel rodnad, blemmor eller mörka pigmentfläckar.

När ska man använda CC-Cream?

CCcream passar dig som:

Vill jämna ut hudtonen eller dölja röda partier i ansiktet. Den tunna konsistensen gör att din hud får lysa igenom, men den jämnar ändå ut din hudton och gör därmed att den ser mer jämn ut.

Är CC Cream bättre än foundation?

CCCream står för Color Correcting och är en medeltäckande men lätt kräm som hjälper till att neutralisera och vårda huden mer än en vanlig foundation. Många CC krämer har gröna pigment som neutraliserar rödhet. En CCcream har även SPF som hjälper till att skydd mot solen och ålderstecken.

Vilken färg CC Cream?

På vår testperson, som har en lätt rosa hudton, passade Lumene CC cream Light bäst, åtminstone nu under de mörkaste vintermånaderna. Fair upplevdes täcka lite bättre, vilket kan förklaras av den gula tonen som korrigerar hudens egen nyans.

Vad är ett BB stick?

BBstick är en foundation med lätt- till mediumtäckning som enkelt byggs upp och blir ett med din hud för ett naturligt resultat. Produkten har en lätt och krämig formula som gör den enkel att applicera och få jämn. Sticket ger naturlig lyster och storleken gör den smidig att bära med sig i väskan.

Vad är grön concealer till för?

För att dölja mörka fläckar på huden ska du välja en concealer som är en nyans ljusare än din foundation och som har en något gulare ton. Om du vill dölja röda fläckar ska du använda en concealer som går åt det gröna hållet, den neutraliserar de intensivt röda pigmenten.

Hur använder man Color Correcting?

Det är en makeup teknik baserad på principerna om färglära. Tanken är mycket enkel: komplementfärger, det vill säga färger som står mitt emot varandra i färghjulet, tar ut varandra när de kombineras. Röd neutraliserar alltså grön, gult höjer upp blått. Vid ColorCorrecting balanseras en färg dess komplementfärg.

Hur använder man Color Corrector?

Använd fingrar, pensel eller makeupsvamp, beroende på vad du själv gillar. Se till att du inte har kvar några synliga skarvar. Därefter kan du fortsätta med din vanliga concealer, som stämmer överens med din egen hudton, och sedan eventuellt foundation eller BB-creme.

Hur applicerar man Lumene CC Cream?

Lumene CC Color Correcting Cream är otroligt lätt att applicera på det sättet som du själv föredrar. Använder du en svamp, och också en fuktad sådan, så får du en lättare täckning utav produkten. Detsamma gäller om du väljer att applicera direkt med fingrarna.

Vilken är den bästa CC krämen?

Bäst i test – årets bästa BB- och CCcream
  • Bästa CCcreamCC Color Correcting Cream SPF 20 – Lumene (länk till Åhléns)
  • Bästa täckande CCcream – Your Skin But Better CC+ Illumination SPF50+, It cosmetics (länk till Kicks)
  • Bästa CCcream för glow, CCC Cream – Cle (länk till Apprl)

Vilken Lumene foundation är bäst?

1. Bäst i test – Lumene Foundation CC Color Correcting Cream SPF 20. Med Lumene Foundation CC Color Correcting Cream SPF 20 får du en medeltäckande foundation som kommer i en mycket skön och behaglig formula.

Hur använder jag BB, CC, DD creme?

Everything You Need To Know About BB Creams

BB CREAM! WHAT IS IT AND DOES IT WORK?!?!

Lämna en kommentar