Vad är comhem play?

På senare år har operatörerna på den svenska TV-marknaden lanserat smidiga appar för att tillgängliggöra sitt innehåll direkt i mobilen och på andra skärmar. Ett exempel är Com Hem, som innan samgåendet med Tele2, lanserade Comhem Play och Comhem Play+.

Vad innebär Comhem play?

Du kan fortfarande streama all din underhållning i en och samma app, oavsett om du har eget tv-abonnemang, bor i en fastighet och har tillgång till Comhem Play för grundutbud eller om du redan idag prenumererar på Comhem Play+.

Vad kostar Comhem play i månaden?

Upplösningar: Upp till full hd. Plattform: Ios, Apple TV, Samsung Smart TV, webbläsare, Android, Chromecast, Airplay. Pris: 69 kronor i månaden.

Hur mycket kostar Comhem play?

Comhem Play Plus blir nu en streamingtjänst som alla andra med ett utbud av filmer och serier från bland annat Paramount, Fox och Nordisk Film. Värt att veta om den nya tjänsten är att om du är befintlig Comhem-kund får du Comhem Play Plus gratis i ett år (annars kostar Comhem Play Plus 69kr/mån).

Vad är skillnaden på Com Hem play och Com Hem Play+?

Comhem Play ingår som en dela av ditt TV-abonnemang och kostar inget extra. Comhem Play+ kostar 89 kr per månad. Är du betalande kund hos Tele2, Comviq eller Boxer så bjuder Tele2 på Comhem Play+ i ett år. Du som inte är kund hos Tele2 kan prova en månad fritt för att testa tjänsten.

Varför funkar inte Com Hem play?

Företaget Tele2 har under dagen haft problem med tjänsten Comhem Play. Under dagen har flera läsare som inte fått streamingtjänsten att fungera har hört av sig till Aftonbladet. Vid lunchtid meddelade Tele2 att det endast var problem för kunder med Apple TV.

Kan man se tv7 på play?

TV4 Play är tjänsten där du hittar de flesta program som sänds på kanalerna TV4, Sjuan och TV12. Det finns även program skapade exklusivt för TV4 Play. Med TV4 Play kan du titta när och var du vill.

Vilka kanaler är gratis Com Hem?

Kanaler i det Digitala Grundutbudet

Dessa kanaler får du tillgång till utan att teckna ett eget avtal med Com Hem. Det som krävs är att du bor i ett Com Hem-hus där Com Hem levererar kabel-tv. Kanaler som vanligtvis ingår är SVT1, SVT2, SVT24, Kunskapskanalen, SVT Barn, TV4 och TV6 m.

Kan man streama Kanal 5 gratis?

Här hittar du innehåll från tvkanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel. Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV. Där kan du se programmen när det passar dig. På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis!

Vem har tillgång till Comhem play?

De som bor i en fastighet ansluten till Comhem kan se alla kanaler i Comhem Play (för grundutbud) utan extra kostnad. Det här ingår: 14 tv-kanaler. Streama var du vill i hela EU.

Hur installerar jag Comhem play?

Hur man Hämta och installera Comhem Play på din Windows-dator
  1. Steg 1: Hämta en Android App emulator.
  2. Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator.
  3. Steg 3: Hur man använder Comhem Play på pc.

Hur kan jag se Comhem Play på tv?

Med hjälp av en Apple TV eller en Google Chromecast kan bilden skickas från mobilen/surfplattan till TVn.

ComHem Play, ComHem Play+ & Com Hem TV Hub – vi reder ut vad som är vad och hur det fungerar

Det här är Com Hem Play

Kom igång enkelt med Com Hem Play

Lämna en kommentar