Vad är djurreservat hay day?

Vad gör räven i Hay day?

Rävar och grodor dyker ibland upp och om man trycker på de rör de på sig. Räven låter inget när den dyker upp men grodan croakar. Fåglar och fjärilar kan dyka upp när spelaren köper olika saker. Du kan få bort grodorna genom att köpa en damm sen så ställer man dammen på grodorna så dom är i dammen.

Hur får man farinsocker i Hay day?

Sockerrör är en gröda som odlas på ett fält. De låses upp i Level 7 och det tar 30 minuter efter att man har planterat den till att den är redo att skördas.
Sockerrör
Varaktighet 30 minuter
Erfarenhetspoäng 3
Odlas Fält
Används i: Sockerbruket Farinsocker, Strösocker och Sirap

4 rader till

Hur får man mycket XP i Hay day?

Nu går vi direkt på tipsen.
  1. Töm inte din silo. …
  2. Plantera saker som växer långsamt på natten. …
  3. Besökare är inte värt besväret. …
  4. Balansera pengar och experience i Hay Day. …
  5. Bygg ut! …
  6. Använd din roadside shop. …
  7. Diamanter i Hay Day – så skaffar du fler. …
  8. Till sist: Se upp för ”Hay Day hacks”
17 sep. 2019

Hur loggar man in på sitt gamla Hay Day konto utan Facebook?

Gå till spelinställningarna och tryck på knappen under ”Supercell ID” för att komma igång. Supercell ID finns i alla Supercell-spel och även i utvalda spel från andra utvecklare som vi samarbetar med.

Hur får man tag i skruvar på Hay day?

Skruv är en typ av byggdelar som används för att uppgradera ladan och mataffären. Skruvar kan man slumpmässigt när man skördar en gröda eller tar produkter ur maskinerna. De kan också köpas med diamanter eller i tidningen för 1-270 mynt.

Hur fångar man ankor i Hay day?

För att jaga ankorna har vi en ny fälla som vi kan använda från nivå 50, så att du nu kan göra dig skyldig att någon gång kunna använda dessa djur till olika nya produkter.

Hur får man tillbaka sin gamla gård på Hay day?

För att koppla sin gård till någon av dessa måste spelaren logga in på Facebook, Google Play eller Game Center och sedan ladda om spelet. Spelaren kan aktivera och inaktivera anslutningen till Facebook och Google Play med motsvarande knappar. Gårdar kopplas permanent till det konto som först väljs till gården.

Hur många levlar finns det i Hay Day?

Det finns 108 mål att slutföra på Hay Day, uppdelat i 36 delar. Varje kategori har tre levlar. Målen låses upp vid level 6 och nås genom det vita huset.

Hur uppdaterar jag Hay Day?

Besök https://supercell.helpshift.com/a/hayday/?l=en eller kontakta oss i spelet genom att gå till Inställningar > Hjälp och support. I enlighet med våra användarvillkor och vår integritetspolicy måste du ha fyllt 13 år för att ladda ner och spela Hay Day.

Varför kommer man inte in på Hay Day?

Upplever du problem med Hay Day och önskar att få kontakt med Supercell? Du kan få tillgång till Supercells supportfönster direkt i spelet genom att gå till Inställningar > Hjälp och support.

How to Open the Wildlife Sanctuary in Hay Day – Tutorial

Hay Day Valley – Sanctuary Animals

Hay Day Sanctuary & Puzzle Pieces! How to Unlock Animals Faster!

Lämna en kommentar