Vad är ds?

DS (eller ds) är svenska och står för ’densamma’ (’densamme’) eller ’samma person’. Det är ett oböjligt substantiv som man kan sätta ut efter ett PS för att visa att avsändaren till tillägget är samma person som undertecknat huvudmeddelandet.

Vad står DS för på tinder?

ONS – One Night Stand, att ha en tillfällig sexuell upplevelse ofta en enstaka gång. DS/BC – Darkside och Body Contact, två onlinedejting sidor som fokuserar mer på att hitta sexpartners med liknande preferenser i sängen.

Vad menas med VV?

Vv betyder i stort sett samma sak som vattenverk.

Vad betyder den blåa bocken på Tinder?

Tinder® erbjuder fotoverifiering för att säkerställa att personer som du pratar med överensstämmer med deras bilder. Verifierade profiler har en blå bock, och vi rekommenderar att du också skaffar en. Den ser bra ut på alla och hjälper till att skydda vår community.

Vad betyder den blå stjärnan på Tinder?

Om du har fått ett meddelande om att du har fått en Super Like, öppna Tinder och börja svepa för att hitta vem som har gett dig en Super Like. Deras profil kanske inte är den första i din korthög, men kommer att dyka uppmarkerad med en klarblå stjärna. Gilla deras profil för en omedelbar matchning!

Vad står BC för?

B.C.förkortning för engelska before Christ, se f.Kr. B.C. (tecknad serie) – en tecknad serie. BC – ett katolskt universitet i Boston, se Boston College. BC – ett förkoreograferat non-contact, högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram, se Body Combat.

Vad betyder Malmö FF?

Malmö Fotbollförening bildades den 24 februari 1910.

Vad är diabetes?

Vad är densitet?

VAD ÄR ADD? – Ångestskolan

Lämna en kommentar