Vad är en lori?

Är viss Lori?

Loris tardigradus (spenslig lori) är endemisk på Sri Lanka. Arten räknas av IUCN på grund av habitatförlust som starkt hotad (endangered), och hela beståndet uppskattas med 1 500 till 2 500 vuxna individer. Loris lydekkerianus förekommer i södra Indien samt i norra och östra delar av Sri Lanka.

Vad är en fördjupning?

Ordet fördjupning är synonymt med sänka och kan bland annat beskrivas som ”lägre parti, svacka”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av fördjupning samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad menas med gracil?

Se nedan vad gracil betyder och hur det används på svenska. Gracil betyder i stort sett samma sak som spenslig.

Varför förr synonym?

Hur upplevde du uppläsningen av förr? Föreslå en synonym eller ett motsatsord till förr.

Hur böjs förr?
adverb
oböjligt förr

Vad menas med brysk?

Ordet brysk är en synonym till burdus och hård och kan bland annat beskrivas som ”kort i tonen, ovänlig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av brysk samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är skräp?

Ordet skräp är en synonym till smörja och sopor och kan bland annat beskrivas som ”värdelösa saker, avfall”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skräp samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är en gnutta?

Gnutta betyder ungefär detsamma som glimt.

Vad betyder viskös?

Viskös kan beskrivas som ”(om fluid) trögflytande, tjockflytande”.

När läget är prekärt?

Prekär betyder i stort sett samma sak som vansklig.

Varför förr i tiden?

Frasen förr i tiden är en synonym till förr och förr i världen och kan beskrivas som ”för länge sedan, långt tillbaka i tiden”.

Varför istället för därför?

Ordet därför är en synonym till eftersom och följaktligen och kan beskrivas som ”av den orsaken, på grund av detta”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av därför samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder skogsdunge?

Ordet skogsdunge är en synonym till lund och hult och kan beskrivas som ”liten samling träd”.

Vi lär oss om eld

Barn om vad de tror barn åt förr i tiden

Hur svårt kan det va?-Evelyn rosa röd det rimmar

Lämna en kommentar