Vad är fetisch?

Vad är en fetisch egentligen? – Det betyder ju egentligen ”heligt föremål”. Men när man pratar om sexuella fetischer så kan det handla om många olika saker. Det kan vara föremål, kroppsdelar, hår, bröst, fötter, skor, lack…

Vad betyder att man har en fetisch?

Fetischism (sexologi) – sexuell åtrå till ett föremål eller en kroppsdel som vanligen inte uppfattas som upphetsande.

Hur uppkommer fetischer?

Fetischism kan ligga till grund för flera olika situationer; både något som för en person kan utgöra ett svagare sexuellt intresse likväl som något som för en annan person kan vara grundläggande, såsom dennes sexuella läggning.

Vad betyder fot fetisch?

Men man kan inte inte veta att en sådan kroppslig stimulans som att smeka någons ansikte med sin fot eller lägga den på en annans mun eller välja att sova i samma säng (istället för att ta sig mödan att hämta en annan säng/madrass) kan väcka sexuella impulser hos den andre/andra.

Vad finns de för fetischer?

Men när man pratar om sexuella fetischer så kan det handla om många olika saker. Det kan vara föremål, kroppsdelar, hår, bröst, fötter, skor, lack… Sådant som vi kan tända och gå i gång på. Troligtvis grundläggs våra olika fetischer väldigt tidigt, kanske redan i 7–8 års åldern.

Vad är en fetisch?

7 Sjuka fetisher du INTE visste fanns!!! 18+

Avsnitt 24 – Fetischer

Lämna en kommentar