Vad är fyndiq?

Är Fyndiq äkta produkter?

Produkter. Produkter som säljs på Fyndiqs webbaserade handelsplattform (”Handelsplatsen”) är upplagda av Fyndiq efter erbjudande från enskilda näringsidkare och användare av Handelsplatsen (nedan gemensamt ”Butiker”) samt efter granskning och godkännande av Fyndiq.

Är Fyndiq bra?

Fyndiq är inget men en Scam företag med skit kundtjänst. Rekommenderar ingen och kommer aldrig handla här. Synd man inte läste era omdömen här. Dem påstår som många av er andra, att min retur inte kommit in till dem, gått 4 veckor sedan jag skickade det och nu ska jag betala hela fakturan.

Kan man handla från Fyndiq?

Hos Fyndiq kan man handla hos många olika försäljare och butiker, men det är ändå Fyndiq som sköter om alla leveranser. Så när man gör en beställning inne på hemsidan så kommer beställningen att fixas i ordning och skickas iväg inom 24 timmar på helgfria dagar.

Måste man betala tull från Fyndiq?

Inom EU färdas varorna momsfritt, vilket innebär att Sverige blir utan moms med Fyndiqs modell.

Varför har Fyndiq tagit bort Klarna?

Den ökade omsättningen överträffar med råge vad vi förlorat på de uteblivna fakturaavgifterna”, säger Fredrik Norberg, vd på Fyndiq. Men inte nog med det. Med Klarna Checkout krävs inte längre att två utvecklare jobbar heltid med att hålla betalningsprocessen uppdaterad.

Är Cdon Se säkert?

Vår ambition är att alltid ska vara tryggt och säkert att handla via CDON – vi är Nordens största marknadsplats med det självklara målet att alla våra kunder ska vara nöjda. Alla företag som säljer via oss ska följa våra avtal och regler, och vi gör rutinmässigt kontroller för att försäkra att dessa efterlevs.

Är Fyndiq svenskt?

Fyndiq AB (fyndiq.se) är ett svenskt e-handelsföretag som grundades 2009, med grundidén att vara en kanal på nätet för svenska handlare att bli av med sina restlager. Fyndiq är en marknadsplats på nätet där cirka 1400 butiker säljer sina varor, inom kategorier som skönhet, mobiltillbehör, leksaker, elektronik .

Är Fyndiq i Sverige?

Välkommen till FyndiqSveriges största marknadsplats för fynd. Här hittar du miljontals produkter från hundratals butiker, samlade under ett tak och till kanonbra priser – redo att enkelt klickas hem. Finner du inte vad du söker idag så kolla imorgon igen – för varje dag får vi in hundratals nya fynd på Fyndiq.

Är det säkert att handla på Amazon?

Vi har vid flera tillfällen rapporterat om felaktiga och oklara produktsidor på Amazon.se, där kunder fått något annat än vad de trott att de har beställt. Nu har TV4 granskat säkerheten på fem elektronikprodukter beställda från Amazon.se och resultatet är nedslående för e-handelsjätten.

Hur är det att handla på Fyndiq?

Alltid nöjd med fyndiq. Handlat flera gånger och de är snabba med leveranser, skickar nästan alltid rätt produkt och aldrig några problem om det råkar bli fel. Jättenöjd med deras kundtjänst!!!

Hur mycket kostar frakten på Fyndiq?

Fri frakt och gratis retur

Men ofta är frakten på varorna gratis och annars kan den kosta så lite som endast 9 kr. Om ditt paket är litet kan du få det levererat direkt i brevinkastet men vid större produkter skickas de ofta till närmaste postombud där du kan hämta det.

Kan man betala med Swish på Fyndiq?

Delbetala/Konto – Dela upp din betalning via Svea. Kortbetalning. Direktbank. Swish.

Det här är Fyndiq!

Testar Sjuka Mobilgadgets – Smartklocka för 150kr? – Fyndiq Superbilligt

Fyndiq.se – We Make Bargains Happen

Lämna en kommentar