Vad är hbo max?

Är HBO och HBO Max samma sak?

Den 26 Oktober lanserades HBO MAX i Sverige som ersätter HBO Nordic. Med den nya strömmingstjänsten får kunden innehåll från Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network och mycket mer, samlat på ett ställe, någonting som är nytt.

Vad innebär HBO Max?

Under hösten 2021 lanserades HBOs nya ”maxadade” version av HBOHBO Max. HBO Max ersätter Nordic och innehåller mängder av filmer, dokumentärer och TV-serier. Man har fokus på egenproducerade serier men har även ett hundratal filmer.

Vad har HBO Max för utbud?

HBO Max har lanserats i Sverige med över 660 filmer
  • Nya filmer på HBO Max. Godzilla vs Kong. …
  • HBO Originals. Bad Education. …
  • DC-filmer på HBO Max. Batman Begins. …
  • Storfilmer på HBO. MaxDunkirk. …
  • Klassiker på HBO Max. A Clockwork Orange. …
  • Svenska filmer på HBO Max. …
  • Läs även:
  • HBO Max – så blir den nya tjänsten som ersätter HBO Nordic.

När släpps HBO Max?

HBO Max ersätter Nordic – så blir priset

Det är sedan tidigare klart att tjänsten kommer till Sverige den 26 oktober, men nu vet vi också att den kostar 89 kronor i månaden.

Vad kostar HBO Max?

För att streama från andra enheter, ladda ner HBO Max-appen från App Store eller Google Play. Hur mycket kostar HBO Max? HBO Max kostar bara 89 kr per månad. Och du kan spara 34 % om du väljer ett årsabonnemang för 699 kr, vilket du betalar i förskott.

Hur många kan använda HBO Max samtidigt?

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll.

Är HBO Max bra?

HBO Max har ett otroligt bra utbud av både nya filmer och starka serier. Två bioaktuella storfilmer går nu på HBO Max; Matrix Resurrections och Dune. När det kommer till serier finns allt från det gamla HBO biblioteket till Sucession och helt nya säsongen av Sex in the city.

Är HBO Max värt det?

HBO Max gör absolut inte bort sig och tillsammans med en riktigt attraktiv prislapp är det här en lika stabil och seriös spelare som de andra streamingjättarna på marknaden.

What is HBO Max and should you get it?

HBO Max: Everything you need to know

Att skaffa HBO Max är som att försöka bli jude

Lämna en kommentar