Vad är instabox home?

Instabox lanserar nu helt fossilfria hemleveranser till kunder runt om i Norden. Med 85 procents täckning redan i ett första skede i Sverige blir Instabox hemleveranser – redan samma eller nästa dag – det första alternativet till traditionella aktörer för många svenskar. – Det här är ett stort steg för Instabox.

Hur fungerar Instabox Home?

Hur fungerar det? Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik. Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Vad är Instabox hemleverans?

Instabox är en frakttjänst som finns i utvalda nätbutiker. Vi erbjuder leverans samma dag med 89% av alla våra samarbetspartners. Sju dagar i veckan. Som det borde vara, helt enkelt.

Hur vet jag vilken Instabox som är min?

Du får inom kort ett SMS från Instabox med information om din leverans. I ditt SMS hittar du en spårningslänk. Klicka på länken för att följa paketets resa, få information om öppettider och adress för din box. Via länken kan du även ändra adress för din box.

Hur öppnar man Instabox?

Välj vilken Instabox du vill. Antingen vid jobbet, hemma eller nere på stan. Paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS. Det går självklart fint att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden.

Hur fungerar Paketskåp?

Fraktalternativet ”Paketskåp” kommer att vara synligt i kassan, om Instabox har skåp där du bor. Du kan redan i kassan välja annat skåp än det förvalda. Klicka på ”Ändra” så får du upp en lista med de skåp som är giltiga för valt postnummer i beställningen.

Hur funkar Budbee box?

Budbee Box är en tjänst som finns i utvalda nätbutiker. Vi levererar varorna till en utlämnings box nära dig. Med en kod hämtar du ditt paket precis när det passar dig. Vi meddelar dig när din order är på väg till en Budbee box nära dig.

Vilka levererar till Instabox?

Instabox erbjuder Sveriges okrångligaste frakttjänst. Företaget tillhandahåller snabba leveranslösningar åt flera av Sveriges största nätbutiker så som H&M, Apotea, Lyko, Boozt, Babyshop och Sportamore.

Hur tjänar Instabox pengar?

Rundan består av en nyemission på 50 miljoner kronor, köp av befintliga aktier till ett värde av 100 miljoner kronor samt en lånefacilitet på 250 miljoner kronor. 2019 var ett rekordår för Instabox som mångdubblade sin omsättning och ökade antalet utlämningsställen med över 100 procent.

Vem kör Instabox?

Instabox kör inte hem paket till kunder. Deras paket körs till utlämningsställen med självservice. Företaget har ungefär 500 chaufförer anställda. Av dem är en tiondel CE-chaufförer.

Hur hämtar man ut paket box?

I våra paketboxar kan du hämta ditt paket när det passar dig

Du väljer paketbox som leveransalternativ i e-handelsföretagets checkout och får sedan avisering precis som vanligt. Hämta sedan ditt paket genom att använda PostNord App och legitimera dig via Mobilt BankID.

Hur gör man när man hämtar ut paket?

När du hämtar ditt paket, Rek eller Postförskott hos ett utlämningsställe behöver du kunna legitimera dig. Namnet på legitimationen måste stämma överens med namnet på mottagaren och det namn som står angivet på försändelsen. Är försändelsen ett Rek eller Värde måste avin dessutom skrivas under.

Hämtar ut paket från Instabox

Instabox

Instabox SVE

Lämna en kommentar