Vad är instabox?

Hur fungerar det med Instabox?

Hur fungerar det? Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik. Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Hur vet man vilken Instabox som är min?

Instabox är superbekvämt. Utanför kassorna, oftast innan ingången eller påväg mot utgången står det som en gigantiskt byrå, illröd. Du går fram till skärmen, trycker in din 8-siffriga kod du fått på sms och en lucka öppnas automagiskt. Ta ditt paket och stäng luckan.

Måste man ha BankID för Instabox?

Varför tar Instabox ibland BankID? Vi har ingen personal vid utlämningen av ditt paket och kan därför inte kolla legitimation som andra transportörer. Vissa av våra e-handlare begär därför ibland identifiering via BankID för att vara säkra på att rätt person hämtar ut paketet.

Vilka använder Instabox?

Instabox erbjuder Sveriges okrångligaste frakttjänst. Företaget tillhandahåller snabba leveranslösningar åt flera av Sveriges största nätbutiker så som H&M, Apotea, Lyko, Boozt, Babyshop och Sportamore.

Hur gör man när man hämtar paket i Instabox?

Välj vilket skåp du vill. Antingen vid jobbet, hemma eller nere på stan. Paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS. Det går självklart fint att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden.

Hur fungerar Paketskåp?

Fraktalternativet ”Paketskåp” kommer att vara synligt i kassan, om Instabox har skåp där du bor. Du kan redan i kassan välja annat skåp än det förvalda. Klicka på ”Ändra” så får du upp en lista med de skåp som är giltiga för valt postnummer i beställningen.

Kan inte spåra mitt paket Instabox?

Kontrollera att du har skrivit in rätt paket-ID (alla siffror och bokstäver ska vara med). Det kan vara så att ordern inte har hunnit skapas. Du får sms och mejl från oss när ordern är skapad. Om du har fått information om ordern från oss och ändå har hamnat här, beror det eventuellt på ett tillfälligt tekniskt fel.

Var är mitt paket?

Med PostNord App får du snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram. Med appen och mobilt BankID kan du legitimera dig digitalt och sedan välja att själv hämta paketet, eller skicka vidare avin och låta någon annan hämta.

Hur funkar Instabox BankID?

Det kan hända att vi kommer be dig legitimera dig via BankID om du ska hämta ett paket från oss hos Instabox. Då de inte har någon personal på plats vid utlämningen av ditt paket är detta en åtgärd som vidtagits för att ändå kunna säkerställa att paketet hamnar i rätt händer.

Vem har 0737494296?

Instabox (11 samtal)

Hur snabbt måste man hämta Instabox?

Ditt paket ligger i boxen i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar Instabox hem ditt paket till sitt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat skåp, utan extra kostnad.

Hur många boxar har Instabox?

Instabox har i dag omkring 2000 utplacerade paketskåp på hundratals platser i Sverige och sätter ut ytterligare omkring 150 per vecka. Utvecklingen fortsätter i år där Instabox redan har levererat fler paket än under hela 2020.

Kan privatperson skicka med Instabox?

Börjar med C2C-frakt

Frakttjänst innebär att privatpersoner ska kunna använda skåpen för att skicka varor mellan varandra. Instabox gör ingen hemlighet av att man tar upp kampen med etablerade aktörer på området. Tänk att kunna skicka en julklapp till mormor tvärs över landet, på bara ett dygn.

Har Instabox kollektivavtal?

– Vi utreder nu på vad ett kollektivavtal skulle innebära för oss, säger Christian Karlander. Instabox har funnits fem till sex år. – Vi är unga och det är svårt att veta hur det ser ut om ett år. Vi växer snabbt och måste vara snabbfotade, flexibla.

Hämtar ut paket från Instabox

Instabox

Stockholm walk How to Use Instabox in Sweden .

Lämna en kommentar