Vad är instagram stories?

Instagram Stories är en funktion i appen Instagram där användare kan visa bilder och videoinnehåll som ett bildspel. Efter 24 timmar försvinner bilderna automatiskt från bildspelet. Om du väljer att lagra bilden som en höjdpunkt sparas klippen tills att du raderar höjdpunkten.

Kan man se vem som kollar insta story?

För att kolla på andras story så klickar du på den runda cirkeln högst upp i flödet i appen. Klicka på bilden/filmen för att hoppa till nästa del i storyn eller till följande person. Svep från höger till vänster för att hoppa över en persons story.

Hur hittar man på Instastory?

När du lägger upp en bild eller ett videoklipp till din Instagram Stories så visas den på din profil som du hittar högst upp i Instagram flödet. Runt din profilbild så kommer det att finnas en färgrik ring runt din profilbild som sedan försvinner när du har kollat på din Instagram story händelse.

Var är stories på Instagram?

Tryck på knappen ”+” längst upp till höger på skärmen och tryck på ”Story” längst ner till höger, eller svep åt höger var som helst i ditt Instagram-flöde.

Vad är stories?

Det är en funktion på Instagram, där du kan ladda upp bilder eller filmer som försvinner efter 24 timmar. Stories lanserades 2016 och har sedan dessa används för att ge följare snabba inblickar i det dagliga livet. Företag använder också funktionen för att göra reklam.

Kan man se hur många gånger någon sett ens Instastory?

Det är enbart möjligt att se vilka som tittat på händelsen under de 24 timmar som den ligger tillgänglig på din profil. Efter dessa 24 timmar så försvinner informationen om vilka som sett den och du lämnas enbart med en siffra på hur många som sett händelsen och inte vilka.

Vem kan se min händelse på Instagram?

Tryck på Sekretess och sedan på Händelse. Tryck på antalet personer bredvid Dölj händelse från. Välj dem du vill dölja din händelse från och tryck sedan på Klar (iPhone) eller (Android) eller tryck bakåt i det övre vänstra hörnet (Android). Om du vill visa din händelse för någon trycker du på för att avmarkera dem.

Varför stories?

Det finns väldigt bra möjligheter att skapa en kreativ, rolig och lockande bild. Man kan hittas via ”plats” och hashtags i Instagramstories med, inte bara i vanliga inlägg. Därmed ökar man chansen att synas. En av de kanska bästa sakerna med Stories är att man enkelt kan skapa delaktighet.

How to Use Instagram Stories – Complete Beginner’s Guide

NYBÖRJARGUIDE – Instagram Stories för nybörjare | LA LINDA

Beginner Instagram Stories Tutorial (#GoingRemote)

Lämna en kommentar