Vad är insurello?

Vad tar Insurello betalt?

Insurello tar 25 procent i arvode, upp till 25 000 kronor, om de lyckas hjälpa kunden att få ersättning.

Kan man lita på Insurello?

Avråder alla från att ta kontakt med Insurello. Smidigast att ta kontakten med försäkringsbolaget själv.

Är Insurello gratis?

Hos Insurello är det gratis att skapa ett ärende och om de lyckas med att hitta en eller flera försäkringar som ger ersättning så tar de en avgift på 25 procent – med ett maxtak på 25 000 kronor eftersom vissa belopp kan vara väldigt stora.

Hur fungerar Insurello?

Insurello hjälper dig få maximal ersättning om du skadat dig

Våra experter går igenom ditt ärende och undersöker vilka försäkringar som kan ha täckt dig vid skadetillfället. Sedan ansöker vi om ersättning ifrån försäkringar som är aktuella så du får ut så mycket som möjligt.

Hur många procent tar Insurello?

Aggressiv marknadsföring. Den som i stället anlitar Insurello betalar 25 procent av sin ersättning till företaget. En tusenlapp om försäkringsersättningen är 4 000 kronor.

Hur mycket pengar får jag för mitt ärr?

Vilken ersättning du kan från försäkringen beror på var på kroppen ärret sitter, hur långt och brett det är samt vilket försäkringsbelopp du har valt. Ersättningen räknas sen ut med en fastställd procentsats av ditt försäkringsbelopp och betalas ut som ett engångsbelopp.

Är Insurello seriöst?

Försäkringshjälp sågas – ”Väldigt höga kostnader” Anna-Karin Baltzari Danfors, chef för Konsumenternas försäkringsbyrå, menar att tjänster som Insurello är onödiga. Foto: Konsumenternas.

Hur lång tid tar det att få pengar från Insurello?

Hur lång tid hela processen tar är olika i varje ärende. Beroende på när skadan inträffade så kan det ta allt från 2 månader till 2 år. Logga in på Mina Sidor för att följa vad som händer i ditt ärende.

Vem äger Insurello?

Insurello AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-04.

Kan man få ersättning för självskada?

Skadan måste ha läkt och blivit ett ärr för att få ersättning. Man brukar säga att ärret måste vara bestående. Försäkringsbolagen anser att en bedömning av när ärret blivit bestående kan göras tidigast ca ett år efter skadehändelsen. Detta innebär att du inte kommer att få ersättning direkt vid skadan utan måste vänta.

Hur vet jag om jag har rätt till ersättning?

Om skadan orsakar dig kostnader kan du få ersättning för dem. Det är bara merkostnader som ersätts, vilket innebär att du inte kan få ersättning för kostnader som du skulle ha haft även om skadan inte hade inträffat. Kostnaderna ska dessutom anses vara nödvändiga och skäliga.

Kan jag få ersättning Insurello?

Du får ersättning för ett olycksfall om du har en olycksfallsförsäkring. Insurello kan ta reda på vilka försäkringar du har, men ett tips är att du gör följande: Kolla igenom dina lönespecifikation och se om din arbetsgivare drar bort en del av lönen för gruppförsäkring (och att det täcker just olycksfall)

Vart kan jag se alla mina försäkringar?

Hos många försäkringsbolag kan du logga in och se vilka försäkringar du har hos dem. Titta i sparade brev eller mejl efter avtal eller kontoutdrag senaste året, i fall du inte kommer ihåg vilka försäkringar du själv tecknat. De kan ha skickats som vanlig fysisk post, mejl eller till en digital brevlåda, som Kivra.

Hur avslutar jag Insurello?

Avtalets upphörande i förtid. 2.5 Insurello kan när som helst säga upp Avtalet genom ett skriftligt meddelande till Kunden om man bedömer att det inte finns någon möjlighet för Kunden att erhålla ersättning för Skadan inom ramen för Tjänsten.

Ersättning för ärr – hur fungerar det?

Slipp krånglet! Insurello gör det enkelt för dig att få rätt ersättning.

Arbetsskada – vad kan jag få ersättning för?

Lämna en kommentar