Vad är kolloidalt silver bra för?

Bakterier som utsätts för antibiotika och andra antibakteriella produkter kan bli motståndskraftiga mot preparaten. Kolloidalt silver som innehåller silverjoner kan ha bakteriedödande effekt. Det innebär att bakterier som utsätts för sådana produkter kan bli resistenta mot silver.

Vad hjälper kolloidalt silver mot?

Vd för Sveriges största producent av silvervatten har skrivit att silver kan ha goda utvärtes effekter, som att vid sårläkning ”effektivt minska smärta och accelerera läkning med 50 %”. Lösningen har också ”en blödningsstoppande förmåga genom att den har en kärlsammandragande egenskap”.

Hur mycket kolloidalt silver ska man dricka?

Man räknar med att man bör få i sig kring 100 mikrogram silver via kosten varje dag. Det motsvarar ca två teskedar med kolloidalt silver av 10 ppm styrka – så det går lätt att kompensera bortfallet från kosten genom att som ett kosttillskott ta kolloidalt silver.

Kan Silvervatten bota cancer?

Orsaken var att produkten Ionosil kolloidalt silver marknadsfördes som effektivt mot en rad sjukdomar som cancer, malaria, reumatism, bältros, borrelia, MS, ebola, psoriasis och kräksjuka. Detta är läkemedelspåståenden, produkten är inget godkänt läkemedel och därför får den inte säljas, konstaterade myndigheten.

Kan man dricka rent kolloidalt silver?

Att inta kolloidalt silver är hälsofarligt för oss människor. Silver har ingen funktion i kroppen och är ingen nödvändig mineral som till exempel jod eller magnesium. Både Läkemedelsverket och Livsmedelsverket i Sverige har bedömt att intag av kolloidalt silver är varken säkert eller effektivt.

Hur mycket kolloidalt silver vid förkylning?

VD för silverföretaget tipsar om hur han behandlar förkylning och influensa: ”Silvergrogg, 50 ml rödvin + 50 ml KS + saften från en halv lime. Ta en tesked eller två av detta ca var 5:e minut, håll i munnen en minut och svälj sedan. Upprepa under någon timme eller till glaset är tomt.

Vad är Ionosil bra för?

IONOSIL kolloidalt silver, en vattenreningsprodukt som kan döda bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer. IONOSIL är en produkt som är klassad som en vattendesinfektionsprodukt med styrkan 10 ppm, motsvarande 100 mikrogram silver per 10 ml produkt.

Hur mycket KS kan man dricka?

Livsmedelsverket har alltså förbjudit försäljning av KS som kosttillskott så det får endast säljas som vattenrening. För att rena vatten kan man tillsätta två teskedar KS i 1 liter dricksvatten, skaka om och vattnet är sedan klart att drickas.

Varför dricka Silvervatten?

Bakterier som utsätts för antibiotika och andra antibakteriella produkter kan bli motståndskraftiga mot preparaten. Kolloidalt silver som innehåller silverjoner kan ha bakteriedödande effekt. Det innebär att bakterier som utsätts för sådana produkter kan bli resistenta mot silver.

Hur gör man kolloidalt silver?

Generellt kan dock sägas att ”kolloidalt silver” inkluderar alla produkter med silver i någon koncentration, upplöst i destillerat vatten. Silverpartiklarna i kolloidalt silver kan vara små, mindre än 1000 nanometer. Silverpartiklar i denna storlek kan frigöra stora mängder silverjoner.

Kan man bota cancer med kost?

Det finns många myter kring mat och cancer. Forskning visar på samband mellan matvanor och ökad risk för vissa cancerformer men det finns inga belägg för att någon specifik diet kan bota cancersjukdom eller minska tumörväxt.

Kan man bota cancer själv?

I många fall kan kroppen själv reparera skador som uppstår och cellen har också ett inbyggt ”självmordssystem” som sätter in om den inte klarar att laga sig själv. Detta system sätts ur spel hos tumörceller. Det finns också cancer som är ärftlig.

Vad är aprikoskärnor bra mot?

Bitter aprikoskärnor innehåller den cyanogena glykosiden amygdalin, som påstås hjälpa till att förhindra svulster. Halten av amygdalin varierar i bitter aprikoskärnor.

Kan man bli blå av kolloidalt silver?

En av biverkningarna som man kan få av kolloidalt silver är argyria. Silver fälls ut i huden och den blir blå. Kolloidalt silver marknadsförs som kosttillskott. Förspråkare hävdar att silver är ett undermedel mot allsköns åkommor, och att ”silverbrist” kan få allvarliga följder.

Två största hälsobluffarna just nu

What is COLLOIDAL SILVER? What does COLLOIDAL SILVER mean? COLLOIDAL SILVER meaning & explanation

Natural Cures Colloidal Silver

Lämna en kommentar