Vad är kolloidalt silver?

Vad kan man använda kolloidalt silver till?

Bakterier som utsätts för antibiotika och andra antibakteriella produkter kan bli motståndskraftiga mot preparaten. Kolloidalt silver som innehåller silverjoner kan ha bakteriedödande effekt. Det innebär att bakterier som utsätts för sådana produkter kan bli resistenta mot silver.

Kan Silvervatten bota cancer?

Orsaken var att produkten Ionosil kolloidalt silver marknadsfördes som effektivt mot en rad sjukdomar som cancer, malaria, reumatism, bältros, borrelia, MS, ebola, psoriasis och kräksjuka. Detta är läkemedelspåståenden, produkten är inget godkänt läkemedel och därför får den inte säljas, konstaterade myndigheten.

Kan man dricka rent kolloidalt silver?

Att inta kolloidalt silver är hälsofarligt för oss människor. Silver har ingen funktion i kroppen och är ingen nödvändig mineral som till exempel jod eller magnesium. Både Läkemedelsverket och Livsmedelsverket i Sverige har bedömt att intag av kolloidalt silver är varken säkert eller effektivt.

Hur mycket kolloidalt silver ska man dricka per dag?

Man räknar med att man bör få i sig kring 100 mikrogram silver via kosten varje dag. Det motsvarar ca två teskedar med kolloidalt silver av 10 ppm styrka – så det går lätt att kompensera bortfallet från kosten genom att som ett kosttillskott ta kolloidalt silver.

Vad är Silvervatten bra mot?

Vd för Sveriges största producent av silvervatten har skrivit att silver kan ha goda utvärtes effekter, som att vid sårläkning ”effektivt minska smärta och accelerera läkning med 50 %”. Lösningen har också ”en blödningsstoppande förmåga genom att den har en kärlsammandragande egenskap”.

Är det farligt med kolloidalt silver?

10 ppm innebär ett innehåll på 10 mg, eller 10 miljondelar, per liter vätska. Det kolloidala silver som säljs i Sverige innehåller alltså 99,999 procent destillerat vatten och 0,001 procent silver. Silvernitrat (AgNo3) är silver upplöst i salpetersyra och är 200 gånger giftigare än kolloidalt silver.

Kan man bota cancer med kost?

Det finns många myter kring mat och cancer. Forskning visar på samband mellan matvanor och ökad risk för vissa cancerformer men det finns inga belägg för att någon specifik diet kan bota cancersjukdom eller minska tumörväxt.

Kan man bota cancer själv?

I många fall kan kroppen själv reparera skador som uppstår och cellen har också ett inbyggt ”självmordssystem” som sätter in om den inte klarar att laga sig själv. Detta system sätts ur spel hos tumörceller. Det finns också cancer som är ärftlig.

Vad är aprikoskärnor bra mot?

Bitter aprikoskärnor innehåller den cyanogena glykosiden amygdalin, som påstås hjälpa till att förhindra svulster. Halten av amygdalin varierar i bitter aprikoskärnor.

Hur dricka kolloidalt silver?

Tillverkarna rekommenderar att silvervattnet hålls i munnen en stund innan det sväljs. Då sugs silvret upp bättre. – De som tillverkar inkapslat och joniskt silvervatten är i luven på varandra. Båda påstår att deras kolloidala silver är bättre, säger Kristian.

Hur doserar jag kolloidalt silver?

IONOSIL består till ca 90% av silverjoner och resten silver i partikelform. Användning: Blanda två teskedar IONOSIL per liter vatten. Skaka om och låt stå 15 minuter.

Hur mycket KS kan man dricka?

Livsmedelsverket har alltså förbjudit försäljning av KS som kosttillskott så det får endast säljas som vattenrening. För att rena vatten kan man tillsätta två teskedar KS i 1 liter dricksvatten, skaka om och vattnet är sedan klart att drickas.

Hur mycket kolloidalt silver vid förkylning?

VD för silverföretaget tipsar om hur han behandlar förkylning och influensa: ”Silvergrogg, 50 ml rödvin + 50 ml KS + saften från en halv lime. Ta en tesked eller två av detta ca var 5:e minut, håll i munnen en minut och svälj sedan. Upprepa under någon timme eller till glaset är tomt.

Vad är Ionosil bra för?

Ionosil Kolloidalt Silver

Produkten marknadsförs som en vattenreningsprodukt och sägs vara effektiv mot bland annat svamp-, virus- och bakterietillväxt. Blandningen består av desinficerat vatten innehållande 0,01 gram silver per liter. Silvret består i sin tur av 70 procent silverjoner och 30 procent nanosilver.

What is COLLOIDAL SILVER? What does COLLOIDAL SILVER mean? COLLOIDAL SILVER meaning & explanation

Två största hälsobluffarna just nu

Natural Cures Colloidal Silver

Lämna en kommentar