Vad är kry?

Vad kostar ett besök på Kry?

För att träffa en läkare på Kry via videosamtal får du betala 250 kr i patientavgift. För barn och ungdomar under 20 år och äldre personer över 85 år är besöket kostnadsfritt. Förnyelse av recept kostar 150 kr (även för barn och ungdomar) och kan beställas utan att något läkarbesök krävs.

Är Kry pålitlig?

I våra undersökningar får Kry ett genomgående mycket gott betyg, men i vår sammanställning bäst läkare online för läkarbesök i mobilen tog Kry ändå bara andraplatsen. Även om Kry enbart tog förstaplatsen så utmärker sig kry genom högst patientnöjdhet av alla vårdappar. Därför rekommenderar vi ändå Kry starkt.

Vad gör Kry?

Med Kry får hela familjen trygg vård av hög kvalitet inom några minuter. Våra legitimerade läkare, psykologer och sjuksköterskor hjälper dig i appen dygnet runt och på våra vårdcentraler runt om i landet.

Vilka äger Kry?

Störst andel i Kry har Creandum med 15 procent av aktierna. Medgrundaren Fredrik Jung Abbou äger knappt 7,9 procent i Kry och vd Johannes Schildt kontrollerar 3,8 procent. Även andra nätläkare, som Doktor.se, har fått pengar från de nyrika.

Är Kry kostnadsfritt?

KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 17 år. För vuxna varierar patientavgifter beroende på den region du bor i samt vilket typ av möte du har. I de flesta regioner är det kostnadsfritt för besök med läkare och sjuksköterska (dock inte Stockholm).

Hur länge är Kry gratis?

Möte med psykolog

**Från och med den första januari det år du fyller 20 år upphör den avgiftsfria hälso- och sjukvården. I vår app kan du träffa legitimerade sjuksköterskor, läkare och psykologer dygnet runt. I Stockholm, Skåne och Sörmland kan du även få hjälp på någon av våra vårdcentraler.

Är Kry eller Doktor.se bäst?

Doktor.se har ett bättre betyg på Trustpilot än Kry

Användarvänlighet i appen (Genomsnittsbetyg för appen ligger på 4,7 av 5) Samarbete med Apoteket kronan.

Vad tjänar Kry läkare?

Det diskuteras om Kry i facebookgrupp för läkare. Timlön 550 kr på faktura, minst 6 patienter per timme.

Måste man lista sig hos Kry?

Däremot har patienten rätt att söka, och få, vård även hos vårdgivare där man inte är listad och samma regler gäller alla vårdgivare i hela Sverige. Självklart kan man därför få vård även digitalt via Kry utan att lista sig – som majoriteten av våra app-användare fortfarande gör även i Stockholm och Skåne.

Vad kan Kry hjälpa mig med?

Vi kan behandla många symptom direkt i appen, och ordnar snabbt en tid till dig på någon av våra vårdcentraler om du behöver det. Vad händer sen? Du får tid för ett återbesök om du behöver det. Vi förnyar recept på läkemedel, utfärdar intyg eller remitterar dig till vidare vård vid behov.

Hur fungerar digitala läkarbesök?

Sedan 2014 kan vi göra kallade digitala läkarbesök via våra smarta telefoner. Det innebär i sin korthet att man går in på en websida på datorn eller laddar ner en app till sin telefon, loggar in med sitt mobila bank-ID och sätts i kontakt med en läkare via nätet.

Har Kry gynekolog?

ANNONS.

Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig.

Är Kry statligt?

Kry, i Storbritannien och Frankrike marknadsfört under varumärket Livi, är privat svenskt vårdföretag som erbjuder vård inom psykologi och medicin via fysiska vårdcentraler och digitalt via mobilapplikationer. Sedan april 2020 är Kry Europas största plattform för nätläkare.

Vem står bakom doktor se?

Doktorse Nordic AB är ett publikt aktiebolag, de största ägarna är Oriola Oy, Esaias Investments AB och Martin Lindman.

Är Kry börsnoterat?

Enligt DI Digital siktar bolaget på en börsintroduktion. – Vi har som ambition att genomföra en notering under det första kvartalet 2022, säger vd Martin Lindman till nyhetssajten. Även Kry och Doktor 24 har fyllt på sina kassor under våren.

Chefsläkaren anmälde ”KRY-läkaren”: ”Jag polisanmälde i eget namn” – Malou Efter tio (TV4)

Kry | Smidig vård, God vård, Nära vård

Välkommen till Kry Vårdcentral Gallerian

Lämna en kommentar